Celebs

Miley Cyrus: kort, korter, kortst

Als je van de zomer dacht dat Miley Cyrus' korte kapsel een eenmalig experiment was, had je het niet helemaal bij het juiste eind. Sinds het eerste korte kapsel half augustus, is er alleen maar meer haar af gegaan. En iedere keer als je denkt, nu kan het niet meer korter, bewijst Miley het tegendeel. We zetten haar kapsels van de afgelopen paar maanden voor je even op een rijtje.

Hier begon het allemaal mee half augustus. Korter aan de zijkant, iets langer aan de bovenkant en een lekkere wit blonde kleur. We moesten hier even aan wennen, maar op een gegeven moment begonnen we het stiekem best wel cool te vinden.

Hier kun je het eerste korte kapsel van Miley nog beter zien, een flinke hanenkam en een kortere zijkant.

Vervolgens ging de tondeuse op de zijkanten van Miley's haar, de zijkanten werden NOG korter en de uitgroei werd niet iedere week netjes bijgewerkt. 

Maar het kan NOG korter, hier is Miley's haar net onder handen genomen, ze is weer lekker blond en haar hanenkam is flink gekortwiekt.

Op haar 20ste verjaardag was het nog korter en de blonde kleur was weer wat uitgegroeid.

Hier kun je heaar "verjaardagskapsel nog wat beter bekijken". Het is echt wel heel erg kort.

Miley is zelf heel erg blij met haar kort, korter, kortst kapsel..

 

En haar hondjes zijn ook nog steeds even dol op haar.

Wij moeten er, net als met haar eerste kapsel, nog even aan wennen. De volgende stap de tondeuse over haar gehele hoofd?

Wat vinden jullie van het alsmaar korter wordende haar van Miley Cyrus?

Bron beeld: Twitter

Door Annemerel