Winnen

Win: 10x het boek ‘Opstand’ [afgelopen]

Lezen is een echte winterse activiteit. Nu we niet meer lekker buiten kunnen zitten, is lekker wegdromen in ons boek onder het genot van hete kop thee onze favo bezigheid. Heb jij nog een spannend boek nodig? Lees dan snel verder want Girlscene geeft er 10 weg!

opstand

Waar gaat 'Opstand' over?

De Inwijdingsdag van Tris, die euforisch had moeten zijn, eindigt gruwelijk. Vanaf dat moment is het oorlog tussen de facties. En in tijd van oorlog moeten er kanten gekozen worden. Geheimen worden onthuld en de gevolgen van gemaakte keuzes zijn nog onherroepelijker, en nog krachtiger. Tris doet alles wat ze kan om haar dierbaren te redden. Gevoelens van rouw en schuld achtervolgen haar terwijl ze worstelt met vragen over vergiffenis, loyaliteit, politiek en liefde. Door ingrijpende nieuwe ontdekkingen en verschuivende relaties, moet Tris volledig accepteren dat ze afwijkend is, zelfs als ze niet weet wat ze daardoor zal verliezen…

Wij mogen 10 exemplaren weggeven!

Wil jij winnen?

Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- waarom jij moet winnen!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

{@module=postContest id=”270″}