Fashion

Hoe breder je heupen, hoe meer korting!

Shoppen is iets waar elk meisje van houdt. We geven per jaar ontzettend veel uit aan kleding en accessoires. Als we voor een kleiner prijsje kunnen shoppen, dan doen we dat graag. Daarom zijn we gek op acties! I Love Vintage komt met een wel hele leuk: 'Embrace your hips'. Je kunt je hips laten opmeten voor korting!

'Door de geschiedenis heen zijn vele lichaamsvormen sociaal gebrandmerkt als 'ideaal' en talloze generaties vrouwen hebben ernaar gestreefd om eraan te voldoen. Enkele eeuwen geleden zou je 'perfect' zijn met een platte borst, een slanke taille en een groot 'achterste', terwijl in de jaren 20 het ideaal was om 'jongensachtig' en curve-less te zijn. Een paar decennia later was de wulpse hour-glassed figuur helemaal 'hot'. Sinds de jaren 60 is de ideale vorm van het vrouwelijk lichaam meer en meer vervreemd van het figuur wat de meeste vrouwen krijgen na hun puberteit. In de afgelopen decennia zet de media het ideaal als; zo dun mogelijk, maar met grote borsten – een lichaamsvorm wat niet vaak van nature komt, en dus erg stressvol is om naar te streven.'' dit vindt Faranak Mirjalili, oprichtster van I Love Vintage.

ilv

Om dit onnatuurlijke schoonheidsideaal op een leuke manier te bestrijden introduceert ILV de 'Embrace your hips' kortingsactie! 90 cm wordt vaak als maximum gezien in de modellenindustrie en I Love Vintage maakt daar graag een uitzondering op. Hoe groter de omvang van je heupen, hoe meer korting je ontvangt op je aankoop. Voor de meiden die onder de 90 cm zitten, niet getreurd; je ontvangt dan een reep chocolade van Kees Raat, een heerlijke chocolatier. Ook leuk! 

De kleding van ILV gaat terug in de tijd. De winkel biedt op vintage geïnspireerde items aan van verschillende merken. I Love Vintage specialiteiten zijn de jaren '20, '50 en '60. Originele kleding dus, die net even anders zijn dan de dingen die je in andere winkels vindt. Zit je nu onder de 90cm, dan krijg je 10% korting!

ilv

Lekker shoppen, een fantastische actie en een fijne prijs voor je portemonnee; wat wil je nog meer? Bezoek de I Love Vintage winkel op Prinsengracht 201 van 14 t/m 23 december en haal je korting binnen. 

Is de winkel niet in jouw buurt? I Love Vintage heeft ook een webshop!

Ga jij ook shoppen bij I Love Vintage?