Celebs

Motivatie voor een mooi en gezond lichaam

Heb jij al goede voornemens gemaakt? Grote kans dat 'een mooi en strak lichaam' daar bij zit. Want ja, dit jaar wil je écht bikiniproof over het strand kunnen paraderen. Helaas lukt het niet altijd. De eerste weken gaan vaak goed, maar daarna val je vaak weer terug in de oude routine. Je mist wat motivatie en doorzettingsvermogen.  Maar geen nood, Girlscene heeft hier iets op bedacht! Wil je weten wat? Lees dan snel verder. 

Waar kunnen we beter onze motivatie vandaan halen dan bij celebrities en modellen? Zij worden dagelijks in de gaten gehouden en veel op de foto gezet. Het is dus belangrijk dat ze er goed en gezond uitzien. En nee, we bedoelen hier niet mee dat je móet afvallen of dat je móet gaan sporten. Dit artikel is bedoeld als extra steuntje in de rug voor de meiden die graag wat aan het lichaam willen veranderen en moeite hebben om naar de sportschool te gaan. 

Dus zet je koekjes opzij en doe je sportschoenen aan, want hier zie je een aantal foto's die ik – Quirine-  voor je op een rijtje hebt gezet. Als dit geen goede motivatie is! 

Motivatie lichaam

Motivatie lichaam

Motivatie lichaam

Motivatie lichaam

Motivatie lichaam

Motivatie lichaam

De linkerfoto van Adriana Lima is een paar weken geleden genomen tijdens de Victoria's Secret Fashion Show. Wist je dat ze kortgeleden een kind heeft gekregen? Wauw! 

Motivatie lichaam

Motivatie lichaam

Motivatie lichaam

Motivatie lichaam

Om nog maar eens duidelijk te maken: ieder lichaam is anders en werkt ook anders. Dat zie je ook in de foto's van de celebrities en modellen. Er zijn verschillende soorten lichaamsfiguren. Heb jij een zandloperfiguur, een peervormig lichaam of ben je meer een appel, of toch een plank? Daarom is het ook goed om realistisch te zijn over je eigen lichaam. Gaat het je echt lukken om je billen zoveel kleiner te krijgen? Kijk bijvoorbeeld naar Beyoncé en Jennifer Lopez. Ook zij hebben geen smalle bovenbenen en een kleine kont, maar hun lichaam is wel mooi strak! Droom jij van een wespentaille, maar weet je dat je figuur niet zo is? Kijk dan naar Cameron Diaz. Ook zij heeft weinig vormen (zij is het figuur 'plank') en door veel te trainen creëert ze toch meer vormen. Zo kan het dus ook! 

Tip: print de foto's uit waarvan jij denkt dat jij ook zo'n figuur kan krijgen. Plak ze op je spiegel, koelkast of een andere plek waar je regelmatig komt. Succes!! 

Wat ga jij doen om een gezond en strak lichaam te krijgen?

Door: Quirine