Fashion

Fashionable clutches van Frenchonista

Clutches kunnen je outfit maken of breken. Gala's, diners of een avondje uit: je een clutch is niet alleen fashionable, maar ook nog eens erg handig om al jouw spullen in te bewaren. Een little black dress? Spice up your look met een opvallende clutch. Frenchonista is een merk die clutches heeft die we allemaal willen hebben. Kijken jullie mee?

Het gezicht achter het relatief nieuwe merk Frenchonista is de Franse Samia Taika. Zij is een echte inspiratiebron, want zij maakt haar dromen waar! Als klein meisje droomde ze al van haar eigen accessoirelijn. In 2011 werd dit werkelijkheid met haar webshop. Samia lanceerde een lijn met exclusieve clutches. Denk maar niet dat ze het hierbij laat, want onlangs heeft Frenchonista een multifunctionele leren jurk op de markt gebracht. 

Frenchonista

Frenchonista

De lijn is begonnen met vijf simpele en elegante clutches, allemaal handmade in Marokko, waar Samia oorspronkelijk vandaan komt. De collectie is enorm uitgebreid in het afgelopen jaar en bestaat nu uit maar liefst dertien clutches, twee shoppers en een leren jurk. 

Het enige 'nadeel'? De prijs. De clutches zijn best prijzig, dat komt doordat elke clutch handmade is. Maar met een Frenchonista clutch kun jij nog jaren de leukste feestjes onveilig maken, want door de hoge kwaliteit gaan ze lang mee. Daarnaast weet jij dat je nooit iemand met dezelfde clutch zal zien; elk item is een limited edition piece! En dat is precies wat er zo speciaal is aan Frenchonista. 

frenchonista

Actrice Carolien Spoor is fan van het eerste uur en is zelfs ambassadeur van het merk! Ook Beertje van Beers, Jolanda van den Berg en Marly van der Velden worden regelmatig met een Frenchonista clutch gespot. Leuk detail: Samia heeft alle clutches vernoemd naar de vrouwen die haar steunen en speciaal voor haar zijn. Is dat niet lief?

Benieuwd naar Frenchionista? Kijk dan even dit filmpje met Carolien Spoor, Beertje van Beers en Bianca Portis.

 
Wij zijn fan! Wil jij ook zo'n mooi item van Frenchonista? Kijk dan op de webshop, want met de volgende code: 'Christmas' krijg jij als Girlscene lezeres 20% korting!
 
Wat vind jij van Frenchonista?