Fashion

Ciao bella’s! Liefs, Jitske

Oh nee, het is zover… Mijn stage bij Girlscene zit erop. Het lijkt wel gisteren dat ik met knikkende knietjes mijn eerste stagedag begon. Na vijf maanden is het dus helaas tijd om weer afscheid te nemen… Ik zal niet de eerste zijn die dit zegt, maar het is echt waar: Time flies when you’re having fun!

Ik kan mijn eerste dag nog goed herinneren. Het was vrijdag, was net terug uit Amerika en het kantoor was zo goed als leeg. Danique zat in haar eentje op het grote kantoor al helemaal klaar voor mij. ‘Goh, dat is rustig…’ dacht ik toen. Nou, ik weet nu wel beter! De redacties van Girlscene, Fashionscene, Vrouwen & Ze is een groot en veel te gezellig kippenhok!

Het meest spannende moment was toch wel toen mijn eerste artikel, namelijk mijn welkomstartikel, online kwam. Wat hadden jullie te zeggen? Ik denk dat ik de hele middag bezig ben geweest met het perfectioneren van dit artikel, haha. Uiteindelijk zie ik nu dat ik toen nog heel veel moest leren.

En dat leren, dat heb ik ook zeker gedaan. Met veel plezier heb ik maandenlang allerlei artikelen voor jullie geschreven en stiekem vind ik het ook wel heel erg jammer dat dit allemaal voorbij is. Van alle leuke persevents tot de liefste collega’s, ik ga Girlscene echt ontzettend missen!

Al kort nadat mede-stagiaire Eline me alles had geleerd over Girlscene was het alweer tijd om afscheid van haar te nemen. Een paar weekjes zat ik als stagiaire alleen, maar het was gelukkig al snel tijd voor een nieuw collegaatje, namelijk Emma! Wekenlang zijn wij samen heel veel op pad gegaan voor Girlscene.

Zo mochten wij ook komen op de modeshow van Raak! Met een heerlijk drankje in onze hand en een plekje op de tweede rij (achter Fred van Leer!) mochten wij de nieuwe collectie bekijken.

Ondanks dat ik het heel erg jammer vind Girlscene te verlaten, ga ik weg met een goed gevoel en ben ik helemaal klaar voor mijn volgende avontuur. Ik vertrek deze zaterdag namelijk naar Bangkok om te gaan backpacken in Thailand, Loas, Vietnam & Cambodja!

Zo ruil ik mijn toetsenbord bij Girlscene in voor (veel te kleine) backpack waar ik de komende twee maanden uit zal leven. Gelukkig hoef ik mijn artikelen nog niet op te geven, want mijn komende reisverhalen zullen op Girlscene verschijnen! Natuurlijk houd ik ook een 'Waarbenjij.nu' blog bij waar je al mijn reisverslagen kan lezen. Ook zal ik alles bijhouden op Twitter & Instagram.

Ook al was ik eigenlijk al twee weken gelden klaar, ik kwam vandaag toch nog even terug om de nieuwe Girlscene live te zien gaan. Speciaal van de lieve mede-Girlscene meiden kreeg ik dit backpack-proof beautypakketje mee. Let vooral even op het roze kuikentje! Het Pony Club boek is natuurlijk een grapje 😉


Nu ik klaar ben met dit afscheidsartikel is het tijd om echt afscheid te nemen van al mijn lieve collega's. Ik wil vooral Danique even bedanken voor deze geweldige kans, zonder haar zou mijn stage een heel stuk stiller zijn verlopen ;-). Daarnaast ga ik Annemerel & Emma ook ontzettend missen, net als al mijn andere collega's. Meiden, ik zeg geen doei, maar tot ziens!

Maar ladies, ik wil jullie ook even bedanken als lezeressen van Girlscene! Voor alle jullie lieve (en opbouwende) reacties & ook voor jullie tot ziens!

Heel veel liefs, Jitske