Fashion

Kleed je goed, voel je goed!

Vaak trekken we onze mooiste kleding alleen aan bij speciale gelegenheden en lopen we er de rest van de tijd nogal casual bij. Maar eigenlijk zijn er genoeg redenen om ons vaker mooi aan te kleden en op te doffen!

We bedoelen natuurlijk niet dat je op een doodnormale maandag in je galajurk naar school zou moeten gaan. Maar dat ene mooie rokje mag wel eens vaker gedragen worden, zonder dat er een speciale aanleiding voor is. Want er zijn genoeg redenen waarom jij je mooiste kleding kan aantrekken op een ‘gewone’ dag:

– Je kleding staat voor wie je bent. Wees niet bang om jezelf te laten zien.

– Omdat je het gewoon verdient om er altijd mooi uit te zien.

– Je ontwikkelt je eigen stijl door veel combi’s uit te proberen. En daar moet je alles in je garderobe voor gebruiken.

kleedjegoed

– “Wat zie je er mooi uit!” Kijk, dat zijn nou de leukere dingen om te horen, helemaal als die ene knappe jongen dit tegen je zegt. Sta je na een tijdje gezellig met hem te kletsen? Heb je mooi wel even te danken aan jouw mooie outfit…

– … of meiden die je anders nooit zo snel zou spreken komen nu juist naar jou toe om te vragen waar je dat leuke kledingstuk vandaan hebt.

– Het is zonde om dat jurkje in de kast te laten hangen. Misschien krijg je later wel spijt dat je het leuke item nooit zo vaak gedragen hebt…

– … en misschien moet je later voor je werk altijd een pak dragen. Dus grijp nu je kans.

kleedjegoed

– Wil je ook maar al te graag in een streetstyle artikel verschijnen van een website of tijdschrift? Trek een mooie combi aan als je gaat winkelen of stappen en misschien word jij wel gespot door een journalist of redacteur!

– Omdat elke dag een feestje zou moeten zijn.

– Waarom zou je die mooie benen verstoppen in een wijde broek? Of die taille verdoezelen in een wijd vest? Laat zien waar je trots op bent.

kleedjegoed

– Wil je graag een modeblog beginnen? Dan is dit de kans om foto’s te maken voor outfitposts. En wie weet zet jij wel een trend door een leuke, nieuwe of juist gewaagde combinatie te verzinnen!

– En misschien pakt dit allemaal wel zo goed uit dat iedereen jou om kledingadvies gaat vragen.

– Gewoon, omdat je er zin in hebt.

– Als jij je mooi voelt, dan straal je dat ook uit. En dat werkt aanstekelijk voor anderen!

Is er een groot verschil tussen de kleding die jij normaal draagt en jouw outfit voor een feestje?

Bron/beeld: collegefashion.net, weheartit.com

Door Brenda