Fashion

Coca-cola light by Jean Paul Gaultier

Gister werd de nieuwe Limited Edition Coca-Cola light collection by Jean Paul Gaultier onthuld in de Bijenkorf te Amsterdam. Presentatrice Renate Verbaan presenteerde deze nieuwe flesjes. De Nederlandse pers en bezoekers kregen als een van de eersten in Europa de nieuwe designs van de night & day collectie van Jean Paul te zien. Ook werd het Jean Paul Gaultier Café by Coca-Cola geopend.

coca cola jean paul gaultier

In maart werd al bekend dat Jean Paul benoemd is tot de nieuwe Creative Director van Coca-Cola light. Gister werden de eerste designs aan het Nederlandse publiek getoond. In de collectie komen herkenbare details van Jean Paul naar voren. Zo doet de night-editie aan het korset denken dat Jean Paul Gaultier ooit ontwierp voor Madonna. De day-editie heeft blauwe marine-achtige strepen die erg kenmerkend zijn voor Jean Paul.

coca cola jean paul gaultier

Als laatste is er een tattoo flesje. Deze is extra exclusief, aangezien dit flesje pas in juli 2012 te koop is. Dit Limited Edition flesje met exclusieve ‘body’ tattoo showt Jean Pauls’ voorliefde voor body art.

coca cola jean paul gaultier

Speciaal voor de onthulling van de samenwerking heeft Jean het Jean Paul Gaultier Café ontworpen. Je kunt dit café tot eind augustus in de Bijenkorf van Amsterdam bezoeken. Het café brengt de designs uit de Night & Day collectie tot leven en hier kun je natuurlijk genieten van een fancy flesje Coca-cola a la Jean Paul.

Hier zie je de tv-commercial:

 

Wat vind jij van de nieuwe Cola-flesjes?

Bron: Fashionista

Door Annick