Winnen

Winnen: 10x Glazuur [afgelopen]

Net op tijd voor de zomer is Nederland weer een nieuwe chicklit-schrijfster rijker! De 23-jarige Lisette Jonkman won vorig jaar de chicklitwedstrijd en nu, een jaar later ligt haar chicklit met de hoofdletter C, "Glazuur" in de boekenwinkels! En eh… Bij ons kun je hem winnen!

lisette glazuur winnen

Wij kenden Lisette natuurlijk al veel langer! Afgelopen zomer spraken wij een super blije Lisette over het winnen van de wedstrijd en het schrijven van haar eerste roman. Kort daarna publiceerden we Lisette’s korte zomerverhaal "dagboek van een kampeerkneus" in zes delen!

Glazuur is het boek waar Lisette vorig jaar de chicklitwedstrijd mee won. En nu ligt ‘ie eindelijk in de winkel! Chicklit.nl interviewde Lisette over het verschijnen van haar eerste chicklit.

Maar gaat het het boek nu eigenlijk over? Een korte samenvatting…

De vierentwintigjarige Sophie baalt vreselijk van haar baan als manusje-van-alles bij het grote reclamebureau CopyBlinders: het enige wat ze doet is koffie halen. En zelfs daar blundert ze dagelijks mee. Nog erger is dat haar vroegere beste vriendin Karlin haar baas is geworden en in een regelrechte bitch is veranderd. Bovendien heeft Karlin een relatie met Rein, op wie Sophie al een paar eeuwen heimelijk verliefd is. Als Sophie voor de zoveelste keer uitgekafferd wordt, uitglijdt in de gang en ervan is overtuigd dat ze nooit een droombaan, droombankrekening of droomrelatie zal krijgen is de maat vol: ze neemt het heft in eigen handen. Hou je vast!

glazuur winnen

Wil jij deze zomer op het strand Glazuur lezen? Je koopt Glazuur voor 16,50 bij o.a. Bol.com … Maar, wij mogen ook 10 exemplaren weggeven?

Wat je daarvoor moet doen?

Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Na het invullen laat je onder dit artikel een reactie achter waarin je ons vertelt waarom juist jij één van de tien boeken moet winnen. Wie weet maken we jou straks blij met één van de vier exemplaren!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes girls!

{@module=postContest id=”84″}