Winnen

Win: 3x Clinique Chubby Sticks! [afgelopen]

Ken jij de Chubby Sticks van Clinique al? Deze lipbalsems in potloodvorm geven je lippen niet alleen de mooiste kleuren, maar verzorgen ze ook nog eens. Tijd voor een leuke actie met deze sticks om van te watertanden! Doe mee en win drie Chubby Sticks!

chubby stick

De Chubby Sticks zijn er in zes frisse, fruitige kleuren, allemaal in een heerlijk verzorgende balsem. Het resultaat? Mooie verzorgde, vrolijke lippen die écht om in te bijten zijn!

Ontdek nu hoeveel fun deze fruitige lip-verwen-sticks zijn, dankzij de gloednieuwe Chubby-applicatie op de Clinique Facebookpagina.
“Chubbify” één van jouw foto’s met de unieke Clinique Chubby-stickers en spread the Chubby-love!

clinique

Ben jij ook “crazy for chubby”? Doe dan snel mee met de Chubby wedstrijd op Girlscene!

Deelnemen is super makkelijk: ga naar de Clinique Facebookpagina en Chubbify jouw foto. Stuur deze vervolgens naar info@girlscene.nl o.v.v. Chubby Sticks. Wij kiezen hieruit de drie leukste foto’s en deze meiden winnen alle drie 3x een Chubby Stick! Redactrice Esmée doet het voor:

clinique

clinique

clinique

clinique

clinique

Veel succes en, wie weet… misschien ben jij één van de drie lucky ladies die met onze Chubbylicious prijs gaat lopen… Over twee weken plaatsen we de drie leukste inzendingen!

May the best Chubby-Lady win!

{@module=postContest id=”81″}