Winnen

Win: 3x Circle of Trust broeken [afgelopen]

Are you ready to get wild? Dat kan met de nieuwe jungle broeken van Circle of Trust. Het populaire model Lodi is er nu in twee verschillende uitvoeringen: Snake en Leopard. En beide dierenprints zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, hoe leuk?

circle of trust

circle of trust

Lodi is een slimfit die door de zachte elastische fabric de perfecte pasvorm heeft. Lodi was er eerst alleen in een aantal denim-uitvoeringen, maar is nu dus ook te koop in felle kleuren met wilde prints. Super leuk tijdens festivals en in de zomer zijn felle kleurtjes natuurlijk altijd leuk.

circle of trust

Wij kregen deze Lodi Ghostly Grey toegestuurd en we zijn super enthousiast. Hij ziet er geweldig uit, past leuk op, nou ja, alles eigenlijk! Zeker nu print-op-print helemaal in is. Deze kleur is zowel leuk bij een felgekleurd shirtje zoals geel of roze, als bij zwart of wit. Daarnaast is er niks van de elastische fabric gelogen, hij stretch heerlijk mee en zit dan ook heel fijn.

circle of trust

Wij mogen drie Lodi broeken van Circle of Trust weggeven, waarbij jij zelf kunt kiezen welk dierenprintje en welke kleur je zou willen ontvangen.

circle of trust

circle of trust

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. Vergeet ook niet je maat in te vullen. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Na het invullen laat je onder dit artikel een reactie achter waarin je ons vertelt waarom juist jij één van de drie broeken moet winnen & vergeet ook vooral niet de Facebook-pagina van Circle of Trust te liken! Hier maak je namelijk -door je wildste foto op hun wall te plaatsen- nog eens extra kans op een broek. Daar wordt namelijk nog een extra Lodi broek weggegeven.

circle of trust

circle of trust

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

{@module=postContest id=”73″}