Fashion

Andotherbrands.com gelanceerd in NL!

We love online shopping! Jullie hebben vast wel een x-aantal vaste webshops waar je vaker komt, misschien wel te vaak… Maar ladies probeer eens uit die vertrouwde zone te stappen en breid je online winkelstraat uit met een andere online shops. Wij schijnen vandaag onze spotlights op Andotherbrands, een webshop die gisteren is gelanceerd!

Andotherbrands bestaat uit drie Britse merken, namelijk: Oasis, Warehouse en Coast. Misschien komen deze merken je wel bekend voor van jouw shoptrips naar V&D. Hier kon je namelijk deze merken shoppen, maar sinds een tijdje niet meer. Maar niet getreurd! Deze merken zijn sinds gisteren online te koop op de gezamenlijke website: Andotherbrands. Een fijne webshop met een extra fijne functie: deze drie verschillende merken kun je op drie verschillende pagina’s vinden en shoppen, om in 1 winkelmandje te verzamelen en in 1 keer af te rekenen!

andotherbrands

– Oasis
Oasis heeft prachtige kleuren, leuke prints en oog voor detail. Het is vrolijk en vrouwelijk maar heeft toch een edgy twist.

oasisoasis
Oasis bestaat uit schoenen, kleding en accessoires.

oasisoasis

– Warehouse
Warehouse volgt de laatste trends op een stijlvolle manier. Warehouse won de Drapers Fashion Awards 2011 in de categorie ‘High Street Retailer of the Year’. Benieuwd hoe dit merk eruit ziet? Kijk dan even naar dit filmpje!

 

– Coast
Coast is een exclusiever merk voor een speciale gelegenheid. Heel chic en vol glamour, maar wel helaas met een iets pittiger prijsje.

coast coast

coast coast

coast coast

coast coast

Girlscene’s hoofdredacteur Danique bezocht gisteren het persevent waar Andotherbrands gelanceerd werd. Ze kreeg een overheerlijk ontbijtje voorgeschoteld op kekke bordjes en mocht een outfit uitzoeken waarmee ze op de foto kon voor een gepersonaliseerd lookbook. Super origineel en natuurlijk leuk! Benieuwd hoe die dag eruit zag? Kijk dan maar even mee! Het is overigens nog even wachten op het eindresultaat van het lookbook…

persevent
Hmmm, ziet dat er even lekker uit… Kijk vooral even naar de monster koekjes!

persevent

persevent
De gehele najaars- en kerstcollectie kwam voorbij. Wat vind jij van deze kleurtjes?

persevent

persevent

persevent
Hier mocht Danique op de foto voor het lookbook. Benieuwd welke outfit ze heeft gekozen? Kijk dan snel verder!

persevent
De outfit van Danique! Terughangen of goed gekozen?

persevent

danique
De uiteindelijke lookbook foto van Danique in de kleding van Andotherbrands! Leuk met de illustraties van Liselotte Wijma, de fotografie van Meis Belle Wahr en met speciale dank aan PUP concepts.

Goed nieuws, om de lancering feestelijk af te trappen krijg jij de eerste periode gratis bezorg- en retourkosten! Dus, ga jij ook een leuk jurkje, truitje of stoere broek aanschaffen?

Door: Jitske