Winnen

Win: Unieke fairtrade tas [afgelopen]

Een tas zegt veel over degene die hem draagt. Zit ‘ie vol met allerlei make-up spullen of gebruik jij je tas echt alleen om dingen van A naar B te brengen? Is ie netjes? Of een lekkere rommel? Altijd leuk om te zien wat iemand allemaal in zijn tas heeft zitten. Er zijn op internet al heel veel ‘What’s in your bag’ filmpjes. Nu ontdekten we ook een paar gekke fairtrade varianten: What’s in your fair bag?

FairBezig

FairBezig

Hoofdrol in deze filmpjes spelen faire tassen gemaakt van recycled reclamedoek en autobanden. De 5 beste filmpjes zijn verzameld op de website van Fairbezig.nl. We zijn benieuwd wat jij de leukste film vindt….

De filmpjes zijn gemaakt door jonge creatieve filmmakers uit Nederland en het buitenland die geïnspireerd zijn door fairtrade en de de tassen van reclame doek. Zij willen op die manier iets bijdragen aan een betere wereld.

FairBezig

Stem op je favoriete video!
Jij kunt al op een hele makkelijke manier fair bezig zijn. Bekijk de vijf ‘What’s in my FAIR bag’ filmpjes en stem op je favoriete video. Door te stemmen maak je automatisch kans op zo’n unieke tas, gemaakt van recycled reclamedoek. Vanaf vandaag staan de filmpjes hier online.

Lekker fairbezig ladies!

{@module=postContest id=”60″}