Winnen

Win: 2×2 hannah Xperience € 75 [afgelopen]

Dinsdagmiddag waren Danique en Eline uitgenodigd door het team van hannah om een hannah Xperience mee te maken. Een wat? Dat dachten wij ook, maar eenmaal op het prachtige landgoed in Voorthuizen aangekomen, werd ons al snel duidelijk wat dit inhoud en hoe fijn, zacht en uitgerust je je daarna voelt.

hannah xperience

Tijdens een glaasje water en wat gegiechel begon de Xperience, een bijzondere gezichtsbehandeling. Alle twee werden we begeleid door een aparte huidcoach die eerst al je gegevens noteert en uitlegt wat je allemaal kunt verwachten. Mijn (Eline) coach heette Janneke en zij vertelde ons dat het juist wel leuk was dat wij niet wisten wat er zou gebeuren. Na het doornemen van de vragenlijst mét uitleg waarom ze sommige vragen stellen, was het tijd om in de behandelstoel te gaan liggen.

hannah xperience

hannah xperience

Hoe ziet de gezichtsbehandeling eruit?
Eerst werd het vocht- en vetgehalte en de zuurtegraad van mijn huid gemeten en gebaseerd op wat hieruit komt, wordt de behandeling aangepast. De hannah Xperience kan dus voor iedereen anders zijn! Er wordt wel altijd met een vaste routine gewerkt, namelijk het reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen van de huid. De behandeling duurt heerlijk lang en met een rustig muziekje op de achtergrond kun je je helemaal ontspannen. Bij iedere stap krijg je een uitleg over wat er gaat gebeuren, wat je kan voelen en waar het goed voor is.

Na de behandeling kreeg ik ook een bindweefselmassage. Het voelt heerlijk aan en ze gaan grondig te werk waardoor het soms een beetje vervelend, maar niet pijnlijk, aan kan voelen. Dat vervelende gevoel komt doordat ze het bindweefsel losmaken en dit soms nogal ‘vast’ kan zitten waardoor ze dus iets harder te werk moeten gaan. Als finishing touch werd mijn gezicht ingesmeerd met een zijdezacht product, Touch of Silk, en stond ik helemaal uitgerust en met een zachte huid op uit mijn stoel.

Hannah

Na afloop van de behandeling kreeg ik een persoonlijk productadvies van Janneke en heeft ze nog een keer stap voor stap uitgelegd hoe je de producten moet gebruiken en in welke volgorde.

De hele middag was een aparte en fijne beleving en gaf me zeker een uitgerust gevoel. Je krijgt heel veel uitleg en dat is wel fijn want op die manier kom je allerlei nieuwe dingen te weten en snap je na de behandeling ook waarom ze bepaalde producten hebben gebruikt. Wist je bijvoorbeeld al dat schuimende producten je huid uitdrogen? Ik vertelde namelijk vrolijk dat ik mijn gezicht onder de douche reinig met een schuimende reinigingsgel, waarop Janneke een klein beetje moest lachen en vertelde dat ik daardoor een vrij droge huid heb. Bye bye reinigingsgel!

hannah

Nog een paar handige tips
– Heb jij last van veel puistjes op je voorhoofd? Zorg dan dat je onder de douche geen shampoo op je voorhoofd smeert en tijdens het uitspoelen alles naar achter toe uitspoelt.
– Maak je gezicht vanaf nu niet meer schoon met een watje. Meestal begin je met een watje op je voorhoofd en werk je zo verder naar beneden. Halverwege je gezicht is het watje eigenlijk al zo vies, dat je de onderkant hierdoor nooit echt goed reinigt. Koop dus een lotion die je met je handen over je hele gezicht aanbrengt, waardoor je alle plekjes even goed schoonmaakt. Om vervolgens met lauw water af te spoelen.
– Stoom heeft een goede werking op de huid. Door stoom wordt de bovenste huidlaag (hoornlaag) verweekt en de bloedvaatjes verwijd, waardoor een betere doorbloeding op gang komt. Leg daarom een vochtig kompres- of gastendoek 20 sec. in de magnetron en leg de doek daarna 1 min. op je gezicht. Laat dit liggen totdat de doek is afgekoeld en de stoom eraf is en herhaal dit een paar keer. De huid is dan goed voorbereid en kan een crème veel beter opnemen, doordat je huid ook gehydrateerd wordt. Het is ook een ideale manier om een milk of olie te verwijderen na het reinigen van je huid

Hou jij ook zo van beauty behandelingen en ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van mijn ervaring, dan is dit jouw lucky day. Wij vinden het namelijk heel fijn dat wij 2×2 hannah Xperience weg mogen geven t.w.v. € 75,- p.p.! Zo kun jij binnenkort samen met je moeder, tante, beste vriendin of misschien wel je vader genieten van deze speciale gezichtsbehandeling.

Wat moet je doen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint. Maak vervolgens de volgende zin af: "Ik moet samen met mijn … een hannah Xperience beleven, omdat …".

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

Door Eline

{@module=postContest id=”58″}