Winnen

Win: 10x The Fame Game by Lauren Conrad [afgelopen]

Alweer een zeer verslavend boek ‘The Fame Game’ van Lauren Conrad als een spin-off van de L.A uitgegeven door Blossom Books. Candy reeks. Een boek vol sappige roddels, schandalen, beroemdheden, gecompliceerde liefdesverhoudingen, familiedrama en niet te vergeten een hoop liefde.

fame game

Het boek gaat over Madison en Gaby (bekend uit L.A. Candy) die samen met twee andere meiden mee doen aan een nieuwe reality serie, the Fame Game. In deze serie worden de vier meiden in Hollywood gevolgd op hun weg naar de top. Wij raden het aan dit boek in een rustige week te lezen, want zodra je eraan begint, kun je het boek niet meer weg leggen! Je kunt dit boek € 15,95 kopen.

lauren

Wat moet je doen?
Hou jij ook zo van de boeken van Lauren Conrad en wil jij een van de 10 exemplaren winnen? Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Laat ons ook weten waarom jij kans moet maken?!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

Door de redactie

{@module=postContest id=”57″}