Fashion

Opening Weekday Amsterdam!

Na vestigingen in steden zoals Stockholm, Berlijn en Kopenhagen vond de Zweedse Weekday het tijd om haar eerste deuren in Nederland te openen. In een prachtig pand aan het Rokin 84 te Amsterdam vond gisteren de opening plaats. Girlscene’s hoofdredacteur Danique was daar natuurlijk bij! Kijk je even mee?

weekday

Weekday is een super trendy winkel met een mix van inspirerende merken, zoals Cheap Monday & verschillende lijnen van Weekday. Van kleding tot accessoires, ze bieden een betaalbare fashion voor the young heart.

weekday

weekday
Schoenen zul je niet in een saai lijntje zien, alle delen in de winkel hebben een leuk detail!

weekday

Weekday bestaat uit merken zoals Weekday Vintage, Cheap Monday, Weekday Collaboration en meer. Nieuw voor het komende winterseizoen is de toevoeging van vijf topmerken: Rodebjer, Örjan Andersson, Christophe Lemaire, BACK en Cedric Jacquemyn. Dit belooft een eigenzinnige stijl van verschillende merken.

weekday
Weekday is gevestigd op de Rokin 84 in hartje Amsterdam.

weekday

De winkel ziet er functioneel en modern uit en is ontworpen door het Berlijns architectenduo Gonzalez Haase. No-nonsense met alledaagse materialen en het gebruik van licht.

weekday
Een leuk en trendy design die je in niet veel winkels tegenkomt. Helemaal apart en leuk om een keer te zien. Misschien ken je de Weekday al. Je kunt de Weekday namelijk vinden in Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Finland en Zweden.

weekday

weekday

weekday

weekday

Gisteren vond de lancering plaats en Girlscene’s hoofdredacteur Danique wilde dat natuurlijk niet missen. Danique maakte daarom ook speciaal voor Girlscene een aantal foto’s. Ben jij benieuwd hoe dit persevent eruit zag? Kijk dan maar even mee!

weekdays.jpg

weekdays.jpg

weekdays.jpg

weekdays.jpg

weekdays.jpg

weekdays.jpg

Gaan jullie binnenkort ook de Weekday bezoeken?

Door: Jitske