Winnen

Win: 3x Goodie BigBag t.w.v. € 99,95 [afgelopen]

Sunday Monday ontwerpt sinds 2009 multiwear en alles is zelf ontworpen door Suzanne van Haaster. Het idee is dat je alle items zowel op een zondag naar een feestje kunt dragen, maar ook op maandag naar je werk of school. Handig dus! Speciaal voor jullie heeft Sunday Monday drie verrassingspakketten klaarstaan t.w.v. € 99,95.

sunday monday jurk
Zo heb je bijvoorbeeld deze jurk. Dit jukje verandert in een handomdraai in drie verschillende outfits! Hoe? Kijk maar mee!


Dit jurkje heeft een waarde van € 79,95 en is te koop op de Sunday Monday webshop.

De collectie
Sunday Monday heeft nog veel meer te bieden dan deze jurk alleen. Op de webshop vind je meerdere jurken, een aantal leuke tops en een hoop accessoires.

strikjes

sunday monday sunday monday

camera

Goodie BigBag
Sunday Monday biedt ook ‘giga’ goodiebags aan met allerlei verassingen erin, waaronder een kledingstuk en leuke sieraden, maar ook zelfs make-up en andere cadeautjes! Ben jij ontzettend benieuwd wat in dit grote verassingspakket zit en ben jij helemaal fan van dit merk? Dan kun jij een van de drie Goodie BigBags winnen! Hoe? Lees maar snel verder!

goodie bag

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom verdien jij deze Goodie BigBag van Sunday Monday? Geef ook even door welke kledingmaat jij hebt!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

{@module=postContest id=”43″}