Winnen

Win: Wacom Bamboo Fun Pen&Touchtablet [afgelopen]

Ben jij ook zo creatief dat je uren kan tekenen? Heerlijk helemaal wegdromen met een pen in je hand, wachtend op inspiratie? Na een paar uur kijk je trots naar je creatie, wat is het mooi geworden! Lijkt het jou ook niet fijn om gewoon direct op de computer te tekenen en dit te kunnen delen met je vrienden en op Facebook of Twitter?

Een tijdje geleden heb jij het ‘Crea Bea uit de kast’ artikel voorbij zien komen. Hier zag je meiden die daadwerkelijk uren tekenen en schilderen en de mooiste kunstwerken maken. Met trots lieten ze hun kunstwerken zien om jullie te inspireren. Zijn jullie ondertussen ook al aan het tekenen? Of ben jij altijd al een tekentalent geweest? Dan is dit Bamboo pentablet echt iets voor jou!

Bamboo

Wacom Bamboo Fun Pen&Touch Small
Digitaal tekenen wordt steeds populairder en vaker toegepast. Met het Wacom Bamboo derde generatie pentablet kun jij direct grafisch op de computer tekenen. De pen (zonder batterij) werkt op dezelfde manier als een gewone pen op papier. Je kunt zowel met de pen als met je vingers navigeren over het pentablet. Met je hand kun je gemakkelijk door verschillende schermen bladeren en met de pen kun je veel preciezer werk verrichten. Het moderne en stylish design van deze derde generatie Bamboo serie maakt het tablet tot een echte eye-catcher op je bureau, net zoals je tekeningen. Zou jij dit heel graag willen proberen door dit pentablet te winnen? Lees dan snel verder!

De geselecteerde Crea Bea’s
De winactie gaat dit keer net wat anders. Omdat de Crea Bea’s van ‘Crea Bea’s uit de kast’ waren geselecteerd om hun creaties met jullie te showen zijn hun geselecteerd om dit pentablet te winnen. Maar andere Girlscene lezeressen kunnen ook kans maken om deze Wacom pentablet te winnen! Als jij vindt dat jij meer recht hebt op de Bamboo dan deze meiden, dan maak jij een kans door een reactie te geven waarom jij dit moet winnen! Mocht je nou vinden dat een van de Crea Bea’s dit pentablet moet winnen? Stem dan op haar door een reactie achter te laten. Iedereen maakt evenveel kans!

Laten we even een kijkje nemen naar de geselecteerde Crea Bea’s!

Bamboo2

Esther (Yisha op het forum)

Bamboo3

Rima (PicadillyCircus op het forum)

Bamboo4

Pam (Pamx op het forum)

Bamboo5

Elise (Elise2 op het forum)

Nogmaals! Jij kunt ook dit Bamboo pentablet winnen! Alle namen worden namelijk in de hoge hoed gegooid en er wordt er eentje getrokken! De Crea Bea die het meeste stemmen krijgt wordt drie keer extra in de hoge hoed gegooid, de Crea Bea die eindigt op de twee plaats twee keer extra en de Crea Bea op de derde plaats een keer extra!

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Vind jij dat je zelf kans moet maken op deze Wacom Bamboo Fun Pen&Touch Small en waarom? Of geef jij deze prijs liever weg aan een Crea Bea (Esther, Rima, Pam en Elise)?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

{@module=postContest id=”42″}