Winnen

Win: 10x Ora by Rita Ora [afgelopen]

Rita Ora, je kent haar wel. De lady uit Engeland die maar liefst drie singles had die in de UK binnenkwamen op stipt nummer 1! Dit bereikte ze met ‘Hot right now’, ‘R.I.P.’ en ‘How we do’. Al maandenlang feesten wij op haar nummers en zijn we helemaal fan geworden. Jij ook? Lees dan snel verder, want jij kan een van haar 10 CD’s winnen!

rita ora Rita Ora

Rita Ora heeft haar populariteit onder andere te danken aan de grote artiesten waar ze mee heeft samengewerkt, zoals Kanye West. Deze dame was vanaf kleins af aan al bezig met zingen, zo zong ze op haar zesde al volle borst mee met allerlei liedjes. Op haar zestiende begon ze met optreden, totdat ze opviel bij Jay-Z. Hij was zo onder de indruk van haar dat ze in 2010 haar platencontract bij hem via Roc Nation kon tekenen. Ze brak door, werd behalve een popzangeres ook een waar mode-icoon en ging op tour met onder andere Coldplay. Nee, deze dame zit niet stil!

 
Rita Ora – How We Do (Party)

Win: een van de tien Ora cd’s van Rita Ora!
Rita Ora bracht op vrijdag 19 oktober de cd ‘Ora’ uitgebracht en wij mogen die weggeven! Hierop staat onder andere ‘How we do’, ‘R.I.P.’ en ‘Radioactive’ samen met nog veel meer tracks. Deze cd heeft een waarde van € 17,99.

Rita Ora

Wat moet je doen om een van deze cd’s te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- jouw ultieme feesttrack van Rita Ora! Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de redactie

{@module=postContest id=”31″}