Winnen

Win: 3x ‘Kronieken van de onderwereld’ [afgelopen]

Ken jij de boeken ‘Kronieken van de onderwereld’ al? Het is een verslavende serie die je het liefst in een keer uitleest. Het gaat over een meisje Clary dat in de duistere wereld van haar moeder belandt. Ze krijgt met van alles te maken… Benieuwd? Kijk maar even mee want mij mogen namelijk drie complete boekenset weggeven!

Benieuwd waar deze boeken over gaan? Hier een kleine omschrijving van de vier ‘Kronieken van de onderwereld’ boeken…

stad van beenderen

Deel 1: Stad van Beenderen
De vijftienjarige Clary woont met haar moeder in New York. Wanneer deze ontvoerd wordt, komt Clary achter het familiegeheim: haar moeder behoorde ooit tot een groep demonenjagers. Langzaamaan lukt het Clary om tot die wereld door te dringen, maar de wereld van de demonenjagers is verscheurd. Zal het Clary en haar vrienden lukken om haar moeder te redden?

stad van vuur

Deel 2: Stad van Vuur
Clary Fray zou willen dat haar leven weer zoals vroeger was, maar wat is normaal wanneer je een Schaduwjager bent en je plotseling wezens zoals weerwolven, elfjes en vampiers kunt zien? Clary zou dolgraag meer tijd doorbrengen met haar beste vriend, Simon, maar de Schaduwjagers willen haar niet laten gaan. Vooral haar knappe, maar vervelende broer Jace niet. Clary’s enige kans om haar verdwenen moeder te vinden is om de ontspoorde en kwaadaardige Schaduwjager Valentine te pakken te krijgen…

stad van glas

Deel 3: Stad van Glas
Om het leven van haar moeder te redden, moet Clary naar de Stad van Glas, waar de Schaduwjagers oorspronkelijk vandaan komen. De stad betreden zonder toestemming betekent de doodstraf. Clary’s beste vriend Simon wordt gevangen gehouden door de Schaduwjagers, haar broer Jace wil haar uit de weg ruimen en de kwaadaardige Valentine maakt zich klaar om alle Schaduwjagers voorgoed uit te roeien. Clary’s enige kans om Valentine te verslaan, is om de hulp in te schakelen van de mysterieuze Sebastian. Maar kunnen Benedelingen en Schaduwjagers hun haat voor elkaar opzij zetten om samen te werken?

stad van gevallen engelen

Deel 4: Stad van gevallen engelen
De oorlog tussen de benedelingen en de schaduwjagers is voorbij, ze leven nu vredig naast elkaar. Clary is weer thuis in New York en ze is begonnen met haar opleiding tot schaduwjager. Misschien nog wel belangrijker: zij en Jace zijn nu echt een stel. Dan wordt de ene na de andere schaduwjager vermoord. Wanneer Jace zich afstandelijk gaat gedragen, wordt Clary geconfronteerd met haar grootste nachtmerrie…

 

Ben jij super enthousiast en zou jij graag een van drie complete boekensets willen winnen? Dat kan!
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- waarom jij een van deze boekensets zou moeten winnen! Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de redactie

{@module=postContest id=”29″}