Winnen

Win: 7x 3e seizoen The Vampire Diaries [afgelopen]

We all love The Vampire Diaries. De spanning, de juicy verhaallijnen en natuurlijk de hotte boys. Elke week zitten wij met smart voor de buis om te zien hoe het verder gaat. Ja, we zijn best een beetje addicted. Het goede nieuws? Jij kunt het derde seizoen winnen!

vampire

vampire

vampire

The Vampire Diaries is terug met seizoen 3. Terwijl Stefan bezwijkt voor Klaus, worstelen Damon en Elena met schuldgevoelens over hun steeds sterkere band. Ondertussen proberen ze samen Stefan van de ondergang te redden. En als de originele vampierjager Mikael en de originele heks Esther en hun kinderen weer tot leven komen om een duizend jaar oude machtsstrijd te beslechten, wordt Mystic Falls het decor van een wereldwijde vampieroorlog. Elena zit er middenin, als altijd gevangen tussen Damon en Stefan.

vampire

vampire

Wij mogen 7x seizoen 3 van The Vampire Diaries weggeven! Geniet van 22 afleveringen die nog niet eerder op de Nederlandse televisie te zien zijn geweest!

Wil jij winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- waarom jij dit derde seizoen moet winnen! Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

Door de redactie

{@module=postContest id=”27″}