Winnen

Win: 3x € 100 shoptegoed My Jewellery! [afgelopen]

We love sieraden! Van mooie armbanden om onze pols tot stoere oorbellen in ons oor, sieraden maken een outfit pas echt af. Daarom kunnen we er stiekem ook niet genoeg van krijgen en willen we iedere week wel een armbandje, ketting of ring kopen. Ben jij ook helemaal gek van sieraden? Let dan op, want je kunt € 100 shoptegoed winnen bij My Jewellery!

My Jewellery is een grote online webshop met allerlei leuke sieraden. Van kostbare designer horloges tot budget lieflijke armbandjes, je vindt het er allemaal!

my jewellery

My Jewellery is opgestart door jonge ontwerpster en eigenaresse Sharon Hilgers. Ze heeft altijd al een extravagant kleurgebruik en eigenzinnige materiaalkeuze gehad. Ze spotte en realiseerde zo de meest fashionable sieraden. Sharon houdt ook een blog bij met een terugkerende photo diary en houdt je hiermee op de hoogte van de allerlaatste sieradentrends.

sharon

Deze webwinkel heeft niet alleen sieraden te koop online, maar ook in een aantal winkels. My Jewellery heeft bijna dertig verkooppunten in Nederland. Ook kun je via dit merk een sieraden workshop volgen, deze vindt plaats in Wijchen. Heel leuk om samen met je vriendinnen te doen als jullie een middagje vrij hebben! Voor meer informatie kun je hier kijken.

my jewellery

My Jewellery heeft een uitgebreide selectie aan armbandjes, kettingen, oorbellen, ringen en horloges. Prijzen verschillen dan ook van € 5,95 voor een armband tot wat duurdere designer horloges.

my jewellery

Wat ook erg leuk is aan dit merk, is dat je bijvoorbeeld het de kraagjes ketting twee strass oorbellen erbij krijgt! Zo match jij nog makkelijker een aantal leuke sieraden bij elkaar.

my jewellery

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden van dit merk? Scroll dan snel naar beneden en kijk wat jij moet doen om een van de drie waardebonnen van 100 euro te winnen! Mocht je nog wat meer informatie willen, kun je ook altijd een kijkje nemen op de Facebookpagina van My Jewellery.

my jewellery

Wat moet je doen om een van deze waardebonnen te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- jouw ultieme sieraad waar jij heel gelukkig de winter mee doorkomt! Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de redactie

{@module=postContest id=”25″}