Winnen

Win: 27x fashionable iPhone Case! [afgelopen]

Onze telefoon is onze beste vriend. We slepen ‘m elke dag overal mee naartoe. Het is dan ook hartstikke logisch dat we onze iPhone in een mooi jasje willen steken. Match je mobiel met je nagellak of met je nieuwste clutch. Want laten we eerlijk zijn: de iPhone is ook gewoon een accessoire. Omdat wij begrijpen dat het best wat kost, kun je nu zo’n fashionable hoesje winnen!

Colorswitch.nl is een webshop om je iPhone te personaliseren. In de webshop vind je een groot assortiment aan iPhone cases en ColorSkins. Dat laatste is een sticker die je op je iPhone kunt plakken, waardoor ook de voorkant van je iPhone is gepimpt! Neon-blauwe nagels? Plak een neon-blauwe ColorSkin op je iPhone. Heb je de volgende dag een andere kleur nagellak? Geen zorgen, want deze sticker is gemakkelijk te verwijderen en laat geen lijmresten achter.

De iPhone cases zijn er in allerlei soorten. Ga jij een avondje uit? Jouw iPhone mag natuurlijk niet achterblijven, doe er een glittercase omheen. Ben je helemaal weg van studs? Hijs jouw iPhone in een case met studs! Wil jij dezelfde case als Rihanna? De knuckle case is hier ook verkrijgbaar.

Een kijkje nemen in de webshop? Klik dan hier.

iphone

stud

Wij snappen dat de iPhone hoesjes best prijzig zijn en het daardoor niet mogelijk is om jouw iPhone bij elke outfit te matchen. Daarom kun jij een van deze 27 cases winnen!

Wat kun je precies winnen?

ColorSwitchColorSwitch

– 12x glitter case(van elk geselecteerde item 4)

ColorSwitch ColorSwitch

ColorSwitchColorSwitch

ColorSwitchColorSwitch

– 12x studs (van elk geselecteerde item 2)

ColorSwitchColorSwitch

– 1x knuckle en 2x koekje

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij een van deze iPhone cases winnen? Vergeet ook echt niet de Facebook pagina van Colorswitch te liken.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

{@module=postContest id=”23″}