Fashion

Lookbook MMM voor H&M

Nog vier weken en dan ligt de nieuwste designer-samenwerking van H&M in de winkel. Al maanden wordt er gespeculeerd over de collectie van Maison Martin Margiela voor H&M, maar er werd dit jaar opvallend weinig prijs gegeven. Totdat gisteravond ineens een deel van het lookbook online stond. Wij hebben hem hier voor je!

In de collectie heeft het label de grootste hits van de 23 jaar dat het designhuis bestaat verwerkt. De meest iconische items komen allemaal terug. Ieder item krijgt een kaartje waarop staat in welk seizoen het kledingstuk oorspronkelijk komt.

In totaal bestaat de collectie uit 104 kledingstukken (vrouwen, mannen, accessoires en schoenen). De collectie is vooral gefocust op volume en vorm. Dat is in dit geval een nogal mannelijke vorm, maar wel zo gesneden dat het de vormen van de vrouw goed benadrukt (in de collectie voor vrouwen dan natuurlijk!).

Ach, alleen maar woorden.. Je kunt (een deel van) de collectie beter zelf beoordelen.

H&M MMM

H&M MMM

H&M MMM

H&M MMM

H&M MMM

H&M MMM

H&M MMM

H&M MMM

Maison Martin Margiela ontwierp – zoals gewoonlijk bij H&M designercollecties – niet alleen een collectie voor vrouwen, maar ook een collectie van mannen. Ook hier hebben we beeld van gevonden..

H&M MMM

H&M MMM

H&M MMM

H&M MMM

H&M MMM

Wat vind jij van de collectie? Is dit jouw smaak, of sla je dit even over?! Wij zijn vooral fan van de accessoires en de schoenen.

Bron: Fashionista

Door Annemerel