Winnen

Win: 3x Fashionable Frends koptelefoon! [afgelopen]

Frends is hét fashionable merk voor elektronica accessoires met zijn nieuwe revolutionaire lijn van koptelefoons. Helemaal hip glimmen deze items goud om jouw oren. Wil jij een statement maken met deze beauties? Let dan goed op, want jij kan een van de drie Frends koptelefoons winnen met een waarde van ongeveer € 149,-!

Ken jij deze nieuwe koptelefoons al? Ze zijn begin november gelanceerd en sindsdien al een groot succes. Het staat niet alleen erg stoer, maar het is ook een super fashionable accessoire die jouw outfit helemaal afmaakt.

frends

Deze mooie koptelefoons zijn niet alleen erg leuk, maar ook van een goede kwaliteit. Zo bestaat dit item uit echt leer, handgeslepen metaal en andere onderdelen waar veel aandacht aan is besteed. Allemaal om dit item zo lang mogelijk mee te laten gaan, ideaal dus! Zo is het leer vuilafstotend en de kabels geweven zodat ze niet in de war raken. Daarnaast is de koptelefoon ook nog opvouwbaar zodat het makkelijk in je tas pakt.

Win: koptelefoon Taylor, Layla of Ella
Er zijn drie verschillende uitvoeringen, namelijk: Taylor, Layla en Ella. Alle drie de producten zijn bij Girlscene te winnen.

taylor

Win: Taylor t.w.v. € 199,-
Taylor is de grootste koptelefoon van deze lijn en dan ook echt schitterend. Met zachte kussens voor je oor en een zachte draad is deze ideaal voor de lange fietsreizen.

taylor
Wil jij dit fashionable item winnen? Lees dan snel verder en kijk wat jij moet doen!

leila

Win: Layla t.w.v. € 149,-
Layla is net een maatje kleiner en daarom ook een stukje subtieler. Deze heeft dezelfde functies als Taylor, allemaal verpakt in de iets kleinere verpakking.

layla
Wil jij liever Layla? Lees dan snel verder!

oortjes

Win: Ella t.w.v. 99,-
Hou jij meer van oortjes? Dat kan ook! Frends heeft ook oortjes speciaal voor meiden die niet van grote koptelefoons houden. Natuurlijk zijn deze ook fashionable versierd.

ella

Wat moet je doen om een van deze Frends items te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- jouw favo song waarmee jij jezelf opfleurt in deze koude winterse dagen! (vergeet niet te vermelden welke koptelefoon jij graag zou willen) Deel dit ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de meiden van de redactie

{@module=postContest id=”16″}