Winnen

Win: fashion items by Urban Stiletto! [afgelopen]

Classy of casual, urban of glamorous – bij Urban Stiletto is er voor elk wat wils. Deze webshop is gevuld met de hipste kledingstukken voor een geweldig klein prijsje. Want wie wil er nou niet fashionable bij lopen? Wij willen je deze items niet onthouden en geven daarom een aantal kledingstukken weg!

Urban Stiletto is opgericht door Jamie Merkies. Zij is 22 jaar en studeert daarnaast ook Informatie, Multimedia en Management! Met de webshop combineert ze haar passie voor mode met haar liefde voor computers. Urban Stiletto is een webshop voor fashionista's met een passie voor mode. Er zijn zeer diverse items beschikbaar, dus je kan er met allerlei soorten modestijlen terecht. De visie van Urban Stiletto? Dat je niet veel uit hoeft te geven om er stijlvol en uniek uit te kunnen zien!

Laat dat nu ook ons motto zijn! Daarom zijn wij razend enthousiast om jullie deze stijlvolle items te laten winnen.

Wat kun je precies winnen?

clutch
1x Coral Clutch t.w.v. € 21,95

jurk
1x Jurk Navajo Navy t.w.v. € 19,95

jas
1x Parka Militairy Chic Green t.w.v. € 44,95

top
1x Top Cut Cross Tie Dye Brown t.w.v. € 28,95

vest
1x Vest Navajo Crush Grey t.w.v. € 34,95

Wat je moet doen om te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. Daarnaast is het belangrijk om je maat (zowel je kleding- als schoenmaat) te vermelden. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Daarnaast moet je ook even de Facebook-pagina van Urban Stiletto liken!

Vervolgens vermeld je WEL in het reactievakje: Het item dat je graag zou willen winnen & waarom je het zo graag zou willen. Oh en ook niet geheel onbelangrijk, je maat in het invulformulier!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes!

Door de redactie

{@module=postContest id=”15″}