Winnen

Win: 10x Vamp on Heels! [afgelopen]

De fijne dingen aan het koude weer: warme chocolademelk en koekjes, gezellige avonden met de kaarsjes aan en lekker warm in bed een boekje lezen. Bij het laatste kunnen we een beetje helpen; we geven namelijk 10 boeken van ‘Vamp on Heels’ weg. Wil jij winnen? Lees dan verder!

vamp

Waar gaat ‘Vamp on Heels’ over?
Fieke is het type vrouw waar mannen hun hoofd voor omdraaien. Maar een man vasthouden is voor haar net zo moeilijk als ergens langer dan een maand blijven werken. Nu zijn haar ouders het zat: of ze gaat zelf de huur van haar appartement in Amsterdam betalen, of ze moet eruit. Met hangende pootjes keert Fieke terug naar het dorp waar ze vandaan komt. Ze vindt een baan en gaat met haar broers in een huis wonen. Alles om te bewijzen dat ze veranderd is en volwassen is. Maar klopt dat wel?

Wij mogen 10 exemplaren weggeven!

Wil jij winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- waarom jij moet winnen!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

Door de redactie

{@module=postContest id=”14″}