Winnen

Win: 5x Gossip Girl seizoen 5 [afgelopen]

We love Gossip Girl! Seizoenen lang hebben we genoten van Blair en Serena, hun perfecte levens, droomden we van ons eigen leven in de Upper East Side en wachten we iedere keer in spanning op een nieuw seizoen. Tot nu… Helaas komt er aan Gossip Girl een einde. Maar hé, niet getreurd! Jij kan nu nog even genieten van seizoen 5!

gossip girl

“Tijdens seizoen 5 is niemand veilig! De altijd zongebruinde Serena heeft de perfecte zomerbaan gevonden in Los Angeles, waar Chuck en Nate haar komen opzoeken. Ondertussen worstelt Blair in de Upper East Side nog steeds met de onmogelijke keuze tussen Prince Louis en Chuck. De wereld van Dan staat plotseling op zijn kop, wanneer hij ontdekt dat iemand stiekem een van zijn verhalen anoniem heeft gepubliceerd. Tenslotte dreigt de verrassende terugkeer van Serena’s nicht Charlie de familie Van der Woodsen van binnenuit te verscheuren.“

gossip girl

gossip girl

Kortom, een nieuw seizoen vol luxeproblemen en avonturen van onze oh-zo bekende castleden. Heb jij zin in een heel weekend vol drama, liefde en schandalen? Kijk dan snel mee en zie hoe jij seizoen 5 kunt winnen! Kun je niet wachten en wil je hem liever kopen? Klik dan hier om hem direct bij Bol.com te bestellen!

gossip girl

gossip girl

Wat moet je doen om een van deze DVD's te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- jouw ultieme Gossip Girl momentje! Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de redactie

{@module=postContest id=”6″}