Winnen

Win: LG Optimus L9 t.w.v. € 349,-! [afgelopen]

We houden van onze smartphone. Bellen is allang niet meer het belangrijkste. Door onze telefoon zijn we 24/7 op de hoogte van onze vriendinnen, lezen we het laatste nieuws en leggen we de leukste momentjes vast met de camera. De nieuwe smartphone van LG is niet alleen erg mooi, maar hij heeft ook een aantal nieuwe functies! En jij kan deze nieuwste smartphone winnen!

Stel: je hebt een leuk momentje met je beste vriendin en wil er een foto van. Je pakt je smartphone erbij, poseert lekker…. maar kunt de knop niet vinden! Resultaat? Een mislukte foto waar jij maar half opstaat.

lg

Daar heeft de nieuwe LG Optimus L9 wat op gevonden. Vanaf nu hoef je alleen nog maar 'Cheeese' te zeggen en deze slimme telefoon maakt zelf de foto! Nooit meer mislukte foto's, maar scherpe, leuke foto's die de leukste momentjes vastlegt. Maar dat is niet de enige handig functie! Hij heeft bijvoorbeeld een Scan Translator waarmee je direct volledige zinnen kunt laten vertalen. Daarnaast heeft deze telefoon een erg mooi design en hij is heel dun. Natuurlijk is de LG Optimus L9 van alle gemakken van een smartphone voorzien.

Jij kunt deze nieuwe LG Optimus L9 winnen! Hoe? Wij zijn op zoek naar die mislukte zelfportretten! De grappigste, meest mislukte foto wint deze smartphone t.w.v. € 349,-

Meer informatie over de LG Optimus L9 vind je hier. Of bekijk hieronder de video:

lg

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Stuur je mislukte zelfportret of foto in en maak kans op één LG Optimus L9 smartphone met Cheese Shutter. Je kunt je foto insturen naar info@girlscene.nl.

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij deze LG winnen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

{@module=postContest id=”4″}