Lifestyle

Video: Perspresentatie Sterren Springen Op Zaterdag

Woensdagmiddag was de perspresentatie van het nieuwe programma Sterren Springen Op Zaterdag. Een aantal bekende Nederlanders, waaronder Patty Brard en Jody Bernal, betreden een nieuwe arena waar ze zich van hun beste kant laten zien: het zwembad. Daar strijden ze vanaf de duikplank tegen elkaar in het schoonspringen.

In totaal maken achttien BN’ers hun opwachting in de nieuwe tv-show van sterpresentator Gerard Joling. Het merendeel van de schoonspringers was aanwezig op de perspresentatie voor een foto en een praatje. Voornamelijk Yuri van Gelder en Jody Bernal worden gezien als  grote kanshebbers om als winnaar uit de bus te komen. Tijdens de interviews worden vooral de onderwerpen ‘blessure; en ’10 meter hoge springplank’ aangekaart. Onze BN’ers hebben een hoop te verduren gehad afgelopen trainingsperiode!

In dit wekelijkse spektakel gooien de bekende waaghalzen alles in de strijd om de professionele jury en het publiek te imponeren door middel van gestrekte salto’s en dubbele schroeven. Wij zijn erg benieuwd!