Celebs

Daria Werbowy

Je hebt modellen in alle soorten en maten, maar een van mijn favorieten is Daria Werbowy. Ik ben blijkbaar niet de enige, want deze dame heeft 21 keer op de cover van Vogue gestaan. Ook heeft zij het record van de meeste shows openen en eindigen in één seizoen. Tijd dus voor een artikeltje over Daria.

Daria is van Oekraïense afkomst, maar is toen ze klein was naar Canada verhuisd. Deze vierentwintigjarige is al tien jaar model en staat nu negende op de lijst van de meest verdienende modellen ter wereld. Ze werkt voor merken als Chanel, Prada, Versace, Roberto Cavalli en Lancome. Voor die laatste is ze niet alleen het gezicht van het merk, maar ze heeft naar eigen zeggen ook invloed op de producten.

Dit jaar heeft ze de kleine collectie Brazilian Earth Colours gemaakt met Lancome, een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. Ze wordt gewaardeerd om haar leuke en nuchtere persoonlijkheid. Karl Lagerfeld zei over haar: ‘Ze is veel meer dan een model, ze is een persoonlijkheid en een unieke schoonheid. Een bijzondere mix’. Haar favoriete ontwerpers zijn Stella McCartney en Phoebe Philo voor Chloé.

Catwalk:

Op de catwalk voor Versace

Op de catwalk voor Dolce and Gabanna

Backstage:

Kletsend bij de Roberto Cavalli show

Gek doen voor de fotograaf bij Chanel

Achter de schermen met Michael Kors

Modecampagnes:

H&M

Lancôme

Louis Vuitton…

Prada parfum

Twee van de vele Vogue covers

Door Arancha