Celebs

Anne-Marie van Dijk

De 24-jarige Anne-Marie van Dijk gaat al een tijdje mee in de modellenwereld en is dan ook een goedbetaald model. Girlscene vertelt een aantal feitjes over deze mooie meid en showt jullie haar mooiste foto’s.

-

Anne-Marie begon op haar veertiende met modellenwerk. Na het binnenslepen van haar diploma, stortte Anne-Marie zich volledig op haar modellencarrière. Ze twijfelde wel een beetje, want ze wilde ook graag gaan studeren. Anne-Marie staat ingeschreven bij het modellenbureau Paparazzi Models en zij stuurden haar naar New York om vervolgens geboekt te worden door het bekende modehuis Prada.

Anne-Marie vertelt in een interview dat je houding heel belangrijk is wanneer je model wil worden of al bent. Om een goede indruk te geven bij de klant is het essentieel dat je op tijd komt, beleefd en vriendelijk bent en vooral niet een attitude hebt, want dat geeft juist de verkeerde indruk!

In de modellenwereld kunnen modellen best gemeen tegen elkaar zijn en het is dan ook lastig om vriendinnen te maken. Toch heeft Anne-Marie wel een paar vriendinnen in de modellenwereld. Doutzen Kroes is een van haar beste vriendinnetjes, bijvoorbeeld! Ze kennen elkaar omdat ze bij hetzelfde modellenbureau staan ingeschreven en ze zien elkaar vaak in New York. Ook is ze bevriend met collega model Lonneke Engel.

Anne-Marie houdt absoluut niet van make-up, ze vindt puur natuur veel mooier. Ze gaat dan ook meestal zonder make-up naar buiten. Zo zei Anne-Marie: ”Waarom zou je geld besteden aan make-up als je er net zo goed een fijn boek voor kan kopen?”

Haar lievelingsontwerpers zijn onder andere: Chloé, Marc by Marc Jacobs, Calvin Klein, Prada en Balenciaga.

Zie hieronder een aantal mooie plaatjes van haar:

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

door Shelley.

Bron: Paparazzimodels.com, Styletoday