Celebs

ANTM: Who is still in the running..?

In Amerika is het 15e seizoen van America’s Next Topmodel gestart. In het tv-programma worden de kandidaten zo goed mogelijk voorbereid op het leven als model, in de hoop dat ze na het programma ook daadwerkelijk een bloeiende carrière tegemoet gaan. Maar hoe is het de winnaressen van vorige edities nou eigenlijk vergaan?

antm

Adrianne Curry was de winnares van seizoen 1 van ANTM. Ze heeft modellenwerk gedaan voor Ed Hardy, Von Dutch en Christopher Deane. Ook poseerde ze twee keer voor de Amerikaanse editie van Playboy. Ze speelde in verschillende (real life) tv-programma’s en is momenteel presentatrice voor een radioprogramma. Ze is niet veel meer op de runway te vinden.

antm

Ook Yoanna House, de tweede winnares van ANTM, is zich meer gaan focussen op televisie-werk. In 2004 liep ze nog shows tijdens Fashion Week in New York, maar tegenwoordig is ze meer bekend als presentatrice van verschillende programma’s.

antm

Naima Mora is een heel andere kant opgegaan. Nadat ze verscheen op de covers van onder meer Elle Magazine, IN Touch Magazine, liep ze shows tijdens New York Fashion Week in 2007. Ze speelde rolletjes in een tv-serie en videoclip. Daarna is ze zich meer gaan richten op een zangcarrière. Als leadzangeres van de band Galaxy of Tar bracht ze in mei 2010 een single uit, Volatile Glass.

antm

Nicole Linkletter is een van de weinige winnaressen die inmiddels een behoorlijke staat van dienst als model heeft opgebouwd. Ze deed shoots voor Burberry Prorsum, Skechers en liep shows voor Alice and Olivia en Rozae Nichols. Ze verscheen regelmatig in latere seizoenen van ANTM om de nieuwe meiden iets te leren over het modellenvak.

antm

Ook Jaslene Gonzalez deed het niet slecht na haar overwinning in ANTM. Ze deed diverse shoots voor tijdschriften en is al vier keer te zien geweest op een billboard op Times Square in New York. Ze liep shows voor Armani Exchange, Jose Duran en Custo Barcelona. Momenteel werkt ze aan haar carrière in Maleisië, Hong Kong, Thailand en Singapore.

Door Rosanneke