Celebs

Abbey Lee Kershaw

Het Australische model Abbey Lee Kershaw is booming, al een hele poos. Het model wordt geboekt voor campagnes, is te zien in magazines wereldwijd en heeft elke keer weer een druk runway schema tijdens Europese Fashion Weeks. Ook is Abbey een graag geziene gast op feestjes en partijen.

GirlsceneAbbeyLEE

Campagnes:
Gucci, D&G, Chanel, Chloe, Ralph Lauren, Karl Lagerfeld, GAP, Fendi, Mulberry, H&M, Alexander Wang, Anna Sui, Calvin Klein, Tom Ford, Hugo Boss, Donna Karan en nog veel meer.

Shows:
Onder meer voor Gucci, Versace, Fendi, Prada, Burberry Prorsum, Emilio Pucci, Chanel, Dior, Givency, Yves Saint Laurent, Balmain, Lanvin, Valentino, Miu Miu, Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Alexander McQueen en Tom Ford.

GirlsceneAbbeyLEE

In 2004 werd de toen 17 jarige Abbey ontdekt terwijl zij met haar oma op een strand in Melbourne was. Een scout heeft haar ontdekt en raadde haar aan mee te doen aan de Girlfriend CoverGirl Model Search, en ze won! Een jaar later verhuisde zij naar Sydney. Een model was geboren en de klussen stroomden binnen. Vervolgens sleepte zij campagnes van onder meer H&M en Levi in de wacht. Zowel in 2008 als 2009 was zij één van de Angels tijdens de Victoria’s Secret show in Miami en New York.

Wist je dat…

… Abbey stoer genoeg was om een paar schoenen van Alexander McQueen te weigeren? Het ging om de enige echte welbekende Armadillo schoenen, het torenhoge paar welke Lady Gaga ook vaak gedragen heeft.
… Abbey in één seizoen wel 84 shows heeft gelopen?
… Abbey 2 piercings heeft, waaronder eentje in haar neus?
… Abbey tijdens Paris Fashion Week flauw is gevallen tijdens de show van McQueen net voordat ze de catwalk weer verliet?

Wat vind jij van Abbey’s kledingstijl?

GirlsceneAbbeyLEE

GirlsceneAbbeyLEE

GirlsceneAbbeyLEE

GirlsceneAbbeyLEE

GirlsceneAbbeyLEE

GirlsceneAbbeyLEE

GirlsceneAbbeyLEE

Wat vind jij van de kledingstijl van Abbey Lee?

Foto’s: thefashionspot.com

Door Marjolein