Celebs

Hot or not: 10-jarig topmodel?

Bij een tienjarige denk je aan buiten spelen, haren vlechten van poppen en gegiechel. Maar het kan in deze tijden blijkbaar ook anders: hakken, lipstick en de cover van Vogue Enfants. We geven toe dat dit meisje buitenaards mooi is, maar kan dit of gaat dit zelfs voor de fashionwereld te ver?

thylane

thylane

Haar naam is Thylane Léna-Rose Blondeau en ze is geboren in 2001. Dat betekent dat dit Franse meisje nog maar tien jaar is en nog niet aan de puberteit geroken heeft. Ze wordt inmiddels al vergeleken met Brigitte Bardot en Lara Stone, allebei dames met een prachtig gezicht, maar ook met mooie rondingen. Ze heeft de perfecte ogen, jaloersmakend volle lippen, nu al meterslange benen en het rommelige ‘je nes ais quoi-haar’. Maar dat heeft ze op haar vijftiende waarschijnlijk ook nog, een iets gangbaardere leeftijd voor een model…

thylane

thylane

Er is al speciaal een ‘Fuck yeah, Thylane Blondeau’ Tumblr opgericht, dus niet alleen de fashionwereld is fan van deze beauty. Wij zien haar nog wel de Doutzen’s, Heidi’s en Lara’s van hun troon stoten.

thylane

thylane

thylane

Wat vinden jullie? Kan dit, of is een 10-jarig model een beetje te veel van het goede?

Bron beeld: Tumblr

Door Esmée