Celebs

Charlotte Free

Kennen jullie dit opvallende model al? Ze heeft mooie jukbeenderen en blauwe ogen, maar het opvallendste aan haar is toch wel haar roze haar! Ze is pas twee jaar model, maar dit jonge meisje heeft al heel wat harten veroverd… Meet Charlotte Free!

charlotte free

Charlotte komt uit Los Angeles en is 18 jaar. Toen ze twee jaar geleden video games aan het spelen was in een partycentrum werd ze ontdekt. Een fotograaf vroeg of hij foto’s van haar mocht maken en stuurde deze op naar modellenbureau IMG Models, waar ze in 2011 een contract tekende.

charlotte free

Vivienne Westwood liet Charlotte haar show openen tijdens de London Fashion Week. Ze stond model voor het Adidas lookbook en liep ook voor Topshop Unique. Ze stond in de Britse I-D en in de Britse Vogue (!) en dat terwijl ze pas 2 jaar model is!

charlotte free

charlotte free

charlotte free

Charlotte’s haar is blond met roze. Ze verfde het roze omdat ze niet happy was, ze kwam net uit een nare relatie. Toen ze haar haar roze verfde interesseerde het haar allemaal niks meer. Ze verft haar eigen haar, gewoon thuis in de badkamer. Ze heeft het zelf dip dye-effect gecreeërd!

charlotte free

Veel meiden vinden haar stijl leuk. Ze draagt wat ze op haar vloer vindt. Haar stijl kun je omschrijven als grappig, gek en comfortabel. Voor de kleding die ze koopt wordt ze geïnspireerd door de natuur en door kunst. Volgens haar zou mode moeten zijn wat je nog niet eerder hebt gezien, nieuw dus!

charlotte free

Ze houdt van elektronische muziek, vooral dubsteb en metal. Later wil ze dit soort muziek graag zelf maken en haar grootste droom is dat de hele wereld op haar muziek danst.

Wat vinden jullie van deze rozeharige girl?

Bron: Vogue italia, Elle
Bron beeld: thecobrasnake

Door Annick