Celebs

Mooie man: Paul Walker

Mooie mannen in overvloed maar dit keer iemand met wel hele blauwe ogen. Door zijn rol in de film Into The Blue is zijn goddelijke lichaam ook geen geheim meer voor de buitenwereld. Deze keer kijken we naar en zwijmelen we allemaal weg bij de foto’s van Paul Walker.

Paul walker

Op 12 september 1973 werd Paul Walker geboren in Glendale, California. Zijn moeder was een supermodel en hij heeft zijn naam te danken aan zijn vader, Paul Walker III. Als oudste van vijf kinderen groeide hij op in een warm gezin en heeft hij school iedere keer weer goed afgerond.

Paul Walker

Zijn eerste rol kreeg hij als klein kindje in de reclames van Pampers. Zijn carrière begon dus al vroeg! Een paar jaar later begon hij met wat kleinere rollen in Amerikaanse televisieseries.

Paul Walker

Zijn hele leven op televisie verschijnen was toch niet echt zijn droom. Hij bleef nog wel in series spelen maar in 1987 kreeg hij een rol in de film Monster In The Closet. Zijn doorbraak in Amerika kwam pas toen hij in 1998 in de film Meet The Deedles speelde. In Nederland hebben wij hem als eerst gespot in de film She’s All That. Dit was een klein rolletje, maar de oplettende meiden onder ons hadden er vanaf toen een nieuwe hunk bij.

Paul Walker

Maar meiden, waar kennen we Paul nu eigenlijk echt van? In 2001 kwam de stoere film The Fast And The Furious in de bioscoop. Een film over snelheid, geweld en stoere auto’s. De regisseur van de film vond Paul de perfecte kandidaat voor de hoofdrol. Tip: Als je vriendje binnenkort een filmpje wil huren, kies dan deze film of deel twee 2 Fast 2 Furious uit. Je vriendje kan dan lekker genieten van deze stoere film, terwijl jij stiekem geniet van totaal iets anders…

Paul Walker

Nog een leuke film waar Paul in speelt. Into The Blue is een film die zich vooral afspeelt in het water en op het strand. De twee hoofdrollen zijn voor Paul en Jessica Alba. Wij vinden het ook helemaal niet vervelend dat dit zo’n zomerse, warme, waterige film is..

Paul Walker

Paul Walker

Helaas is het nog niet bekend of hij binnenkort weer in een film gaat spelen. Waarschijnlijk zal hij wel weer opduiken en ons weer een reden geven om naar de bios te gaan, maar tot die tijd kunnen we nog even verdrinken in zijn blauwe ogen op de foto.

Vind jij de blauwe ogen van Paul Walker ook zo mooi?

Door Eline