Celebs

Interview met model Angela Willemse

Nederland is een klein landje, maar heeft heel veel talentvolle inwoners. Veel kunstenaars, zangers en modellen zijn in Nederland begonnen, maar zijn daarna ook groot geworden in het buitenland. Zo ook het Nederlandse model Angela Willemse. Modellist-ID ging bij haar op bezoek en interviewde haar.

Hoe maak jij lichaam beachproof?
Veel mensen starten met sporten precies op het moment dat de zomer begint en stoppen als de zomer weer over is. Ik denk niet dat dat de juiste manier is. Natuurlijk val je wel een paar kilo's af, maar na de zomer zit dat er meteen weer aan en dat is niet goed voor je lichaam. Voor mij is het belangrijk om het hele jaar door gezond te leven en te sporten. Ik sport veel en probeer veel verschillende en nieuwe sporten; kickboxen, power yoga en gewichtheffen. Af en toe geef ik een speciale sixpack workout groepsles. Ik vind mijn lichaam het mooist als alles afgetraind is. Als je tijdens het sporten veel afwisselt, is je lichaam steeds weer gestimuleerd om te sporten en werkt het allemaal wat sneller.

Angela Willemse

Voel je je weleens onzeker in bikini?
Ach, het kan altijd beter maar ik ben blij met mijn lichaam. Ik probeer vooral 'schoon' voedsel te eten, mezelf niet uit te hongeren en te blijven sporten. Het resultaat is te zien! Voor mij is het meer een lifestyle dan een dieet.

Welk zomer item wil jij echt nog graag hebben?
Ik ben niet echt een fashion victim, maar ik vind cropped tops en andere korte shirtjes heel leuk. Ik heb laatst een witte, gebreide en wijde versie gekocht. Een beetje zoals Jennifer Lopez in haar oude videoclips draagt. Ik ben niet altijd gemotiveerd om naar mijn sixpack workout groep te gaan, maar als ik in de kast naar dit soort topjes kijk, ren ik als een speer toch nog naar mijn sportgroepje!

Angela willemse

Wat mis je het meest als je reist?
Niet veel eigenlijk, ik reis het liefst zo licht mogelijk. Zelfs als ik een hele maand onderweg ben, neem ik alleen handbagage mee. Mijn paspoort en geld zijn de enige dingen die ik nodig heb en dan overleef ik het wel.

Vertel ons eens over die zomerse herinnering, over een verstopt en stil strandje?
Er was een zomer dat ik met een groep vrienden ging zeilen in Griekenland. We kwamen langs heel veel kleine en verlaten strandjes, en de enige persoon die we zagen was een oud mannetje met een paar ezels. Overal stonden prachtige olijfbomen. We sprongen van de boot af, hebben vissen gevangen en keken naar zonsondergang terwijl we warm werden van het kampvuur.

Angela willemse

Benieuwd naar de rest van het interview? Lees dan snel verder op Modellist-ID

Wat is jouw ultieme zomerbestemming?

Door Modellist-ID

Vertaling: Eline