Celebs

Interview met Marije Pöpping

Ken je Marije al? Deze brunette is een model die nog een hele modellencarrière voor haar heeft liggen. Ze woont in een klein dorpje vlakbij Arnhem en droomt van een leven als wereldwijd bekend model. Modellist-ID ging bij haar op bezoek en interviewde haar.

Name: Marije Pöpping
Nationaliteit: Nederlands
Beroep: model & student.

marije

Wat zijn jouw grootste mijlpalen in jouw modellencarrière?
Ik ben pas net begonnen met mijn modellencarrière en vind mezelf nog erg jong, dus ik heb nog geen echte mijlpaal bereikt. Maar als ik echt moest kiezen, ga ik voor de Dutch Fashion Week. Ik heb geleerd hoe het daar in elkaar steekt en ik heb hele leuke meiden ontmoet! Plus mijn loopje is er ontzettend van vooruitgegaan.

Waar woon je?
Dieren, een klein plaatsje naast Arnhem.

marije

Hoe ben je begonnen met je modellencarrière?
Ik ben door een klein bedrijfje ontdekt toen ik dertien was. Ik wist toen nog helemaal niks van de fashion wereld, maar ik wilde altijd al model worden. Mijn ouders hadden hun twijfels,  maar lieten het toe. Na een jaar hoorde ik niks meer dus ben ik zelf naar een groter bedrijf gegaan. Dat is pas het echte begin geweest van mijn modellencarrière.

Wat heeft jouw modellencarrière je gebracht?
Ik heb een hoop geleerd dit jaar. Ik ben mijn leven ontzettend dankbaar geworden en ben een stuk meer open-minded en creatief in elk opzicht!

marije

Wie zou jij graag willen ontmoeten?
Ik zou graag mensen willen ontmoeten die de kleine dingen in het leven waarderen. Zoals handgeschreven kaarten, kusjes op het voorhoofd en de geur van versgebakken chocoladekoekjes. Mensen die niet om geld geven, maar gewoon genieten. Ik zou graag alle mensen willen ontmoeten die zich aangesproken voelen!

Wat is je favoriete muziek?
‘The XX’, een band uit Londen. Ze maken erg relaxte muziek en je kunt het luisteren in iedere stemming.

Wat is je best bewaarde beautygeheim?
Het best bewaarde beautygeheim is om je gezicht iedere dag en nacht schoon te maken. Gebruik goede scrubs, reinigingsmelk en dagcrème. Ik gebruik bijna het gehele assortiment van Garnier.

marije

Wat is je favoriete plek?
Wanneer ik iets met mijn vrienden ga doen, gaan we altijd naar een iemand toe die alleen thuis is. In de zomer gaan we altijd naar een riviertje vlakbij. Als ik uit ga, ga ik bijna altijd stappen in Arnhem. Dat is namelijk de dichtstbijzijnde grote stad. We zoeken dan een kroeg of disco op, zoals de Dudok grand café.

Wat is je favoriete stad?
Amsterdam! Het is gezellig in Amsterdam en iedereen is daar heel aardig. Ik ga altijd naar de Jordaan en de Negen straatjes, je kunt in hartje Amsterdam super goed shoppen!

marije

Heb je advies voor meiden die ook model willen worden?
Mijn beste advies is om niet bang te zijn. Het is een grote volwassen wereld, maar er is veel meer creativiteit en het opent echt je ogen.

Wat zijn je toekomstplannen?
Ik ben nog erg jong dus ik weet niet of ik nog steeds deze kansen heb in de toekomst. Volgend jaar ga ik in ieder geval naar de Art Academy in Arnhem.

marije

Benieuwd naar andere interviews? Lees dan snel verder op Modellist-ID

Wat vind jij van Marije?

Door: Modellist-ID

Vertaling: Jitske & Emma