Celebs

Winnares Wildcard Elite Model Look!

In onze vorige Elite Model Look artikelen vertelden we je alle ins & outs van deze wedstrijd, gaven we je een update over de eerste castingdag in Hoofddorp en vertelden we je over de unieke Girlscene Wildcard. We kregen ontzettend veel foto’s van mooie meiden binnen, maar helaas kan er maar een de winnaar zijn…

ELITE MODEL LOOK

Elite Model Look is de meest prestigieuze modellenwedstrijd van de wereld waar ieder jaar ontzettend veel meiden aan mee doen. Meiden als Lara Stone, Frederique van der Wal, Yfke Sturm en Gisele Bündchen gingen je voor en maakten zo hun carrière.

De eerste castingdag in Hoofddorp was een groot succes. Veel meiden stonden in lange rijen te wachten om zich in te schrijven. Wegens een groot succes sloot de wedstrijd zelfs een uur eerder!

ELITE MODEL LOOK

Uiteindelijk gaven wij als ‘verrassing’ aan dat wij speciaal voor de Girlscene lezeressen een Wildcard hadden! Massa’s meiden stuurden hun foto’s naar ons op en samen met Elite Model Look kozen wij daar, met een hoop wikken en wegen, een meisje uit.

And the winner of the Wildcard is…

*tromgeroffel*

evita

Evita Zethof!
‘Hoi ik ben Evita! Ik heb al eens mee gedaan aan de castings van Elite Model Look en ben toen een ronde verder gekomen. Helaas was ik niet door naar de halve finale… Ik hoopte dat ik op deze manier toch nog kans zou maken op een plekje in deze halve finale. De kans was zo klein, maar het kon! Ik ga mezelf nu 100% inzetten en ontzettend mijn best doen! Dit is echt een droom van mij!’

evita

Wij zijn ontzettend blij met onze keuze, gefeliciteerd Evita!

Denk jij ook dat deze Girlscene lezeres een grote kans maakt?

Door: Jitske