Celebs

And the winner is… Isabella!

Wekenlang heb jij artikels van Elite Model Look voorbij zien komen. Je kon je opgeven om de volgende Doutzen Kroes te worden, een kansje wagen en kijken of jij het in je had om model te zijn. Veel meiden streden om de titel: de nieuwe Elite Model Look winnares. Isabella liet duizenden meiden achter zich en won het felbegeerde contract bij Elite Model Look!

isabella

Het spektakel vond plaats in ‘The Harbour Club’ in Amsterdam en was een avond vol fashion en beauty. Tien finalisten streden om de titel. Ieder model liep vijf catwalk rondes, van bikini’s van Mama Maria tot haute couture van Tony Cohen, alles kwam voorbij.

isabella

isabella

isabella

Juryleden Michaela Goddard-Queseda de internationale directeur van Scouting Elite World, Sven Gruber de directeur van Elite Model Management Amsterdam, Tony Cohen een Nederlands topontwerper die ook zijn fashion showde op deze avond en Nicolette Goldsmann de hoofdredacteur modeblad L’Officiel beoordeelden de tien finalisten op hun persoonlijkheid, houding en schoonheid.

isabella

Na een hoop spanning kwam Isabella Logman als winnares uit de show! Zij mag op 1 december Nederland presenteren in Shanghai, China, op de internationale finale van Elite Model Look met als hoofdprijs: een contract bij Elite World: hèt ticket naar een succesvolle internationale modellencarrière.

isabella

isabella

Denk jij dat Isabella een goede kans maakt in China?

Bron & beeld: Elite Model Look

Door: Jitske