News

Dita von Teese

Dita von Teese: bekend als onder andere actrice en (pin up) model. Altijd zwaar in de (dramatische) make-up en ze lijkt geen zonaanbidster te zijn (ze zwemt alleen ‘s nachts om die lichte teint te houden!)…

Dita werd geboren als Heather Renée Sweet in Michigan (Verenigde Staten), is nu 35, 1.62 centimeter, weegt 48 kilo en heeft een taille van 55 centimeter (maar kan ingebonden worden tot 40 centimeter!). Deze taille heeft ze natuurlijk niet van moeder natuur gekregen, maar is zo geworden doordat ze jarenlang een korset droeg. Geen pretje! Ze heeft ook al aan haar lichaam laten sleutelen (een boob-job op haar 21e), en ze overweegt om meer te laten doen, omdat ze houdt van “fake beauty”. Aan haar gezicht mag overigens niks gedaan worden.  “I’m terrified about having anything done to my face”. Ze liep en loopt af en toe nog voor grote namen als Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood en Moschino.

Dita, of Heather, heeft een heel eigen, herkenbare stijl. Áltijd bleek met rode lippenstift, roze blusher, zwarte wenkbrauwen, zwarte eyeliner en dito wimpers. Haar haar is altijd zwart en je ziet haar zelden in een broek. Naar eigen zeggen heeft ze geen stylist. Wel ooit gehad, maar toen de stylist haar zwarte 1940’s schoenen pakte (hoge, zwarte pumps) en zei: “These would  look cute under a pair of jeans!”, heeft ze haar ontslagen. Ook doet ze áltijd haar eigen make-up.

Zoals bekend had ze een relatie met Marilyn Manson, maar ze zijn een tijd terug gescheiden.

Kijk mee naar de foto’s van Dita von Tees als ze géén pinup girl is…

Dita in Los Angeles. Met dé klassieke Dita-look.

Op een beachparty (mooie jurk!).

Met rood gestifte lipjes (as usual).

Aan het stappen in Miami.

In Los Angeles.

En zonder make-up! Wát een verschil, ik vind dat ze er hier zoveel jonger uitziet (ze is 35!). Echt een meisje in vergelijking met wanneer ze wél make-up op heeft.

Close-upje, en wat een lief jurkje!

En smaak heeft ze zeker..

In de Duitse Vogue.

Samen met Lis Marie Presley en Eve presenteerd ze voor MAC de Viva Glam lipstick.

Op Heathrow.

En weer in Los Angeles, lekker geshopt bij Yves Saint Laurent. Wat een leuke broche, oog voor detail heeft ze wel.

In New York (Louboutins!).

Arriveert in Sydney voor de Australian Fashion Week (let vooral op haar verzameling Louis Vuitton tassen achter haar (ja, die zijn écht van haar!)).

Voor Jean Paul Gaultier in januari dit jaar.

Modellenwerk voor Zac Posen.

Door onze reporter Cynthia