News

Ryan Sheckler

Ken jij Ryan Sheckler al? Hij is een Amerikaanse skateboarder, nét 18 geworden en hij woont in Californië (where else?). En het belangrijkste: hij ziet er ongelooflijk lekker uit!

Voluit heet -ie Ryan Allen Sheckler. Hij begon al met skaten toen -ie pas anderhalf was! Daarna ging hij steeds meer oefenen en op z’n zesde oefende hij al 22 uur per week in zijn achtertuin. Pas in 2003, toen was hij dus 13, werd hij een professional.

Enniewee, waar kun je hem nou van kennen? Waarschijnlijk van MTV. Hij zat al een keertje in Cribs, waar hij zijn huis (of nou ja, dat van zijn ouders…) liet zien.

Ook heeft hij sinds vorige week een eigen realityshow op de muziekzender, genaamd Life of Ryan. Hierin zie je het (luxe) leventje van Ryan – hij heeft bijvoorbeeld een eigen Range Rover én een skatepark in zijn achtertuin. Maar je ziet ook hoe hij een leuk vriendinnetje probeert te vinden en hoe hij graag relaxt bij zijn vrienden.

Je kunt Life of Ryan elke donderdag om 15:30 uur en elke zaterdag om 19:30 uur bekijken op MTV! Geen zin om te wachten? Je kunt de episodes ook al checken op de MTV site.

Geen lelijke jongen…

Op stap

Skaten…

Filmpje van Ryan in z’n auto. Hier is -ie wel een stuk jonger!

Ryan’s skatemoves!