News

Hollandse glamour bij Mart Visser

Op Girlscene.nl schrijf ik vaak over buitenlandse celebs; wat zij doen, dragen et cetera. Maar we wonen in Nederland, dus daar moet ook een keer aandacht aan besteed worden, vind ik!

Daarom een "Hollandse glamour" report, van de modeshow van Mart Visser in het Amsterdam Hilton Hotel. Wie waren er, en belangrijker: wat hadden ze aan?

TMF vj Nikkie Plessen deed de show aan in een opvallend zilveren, satijnen jurkje met aparte kraaglijn. Erg mooi! De suède zevenmijls laarzen had ik liever ingeruild voor een elegante pump, maar okee. Pluspunt voor de clutch!

Quinty Trustfull is altijd één en al stijl. Dit superstijlvolle jurkje met horizontale plooitjes komt net op de knie (dat is elegant, maar toch een beetje sexy) en de zwarte pumps passen er prima bij. Mooie accessoires ook, vooral de lange oorbellen!

Jasmine Sendar ziet er leuk uit, maar niet écht glamourous voor zo’n evenement als een modeshow van Mart Visser himself! Het geel van de satijnen top komt leuk terug in de kanariegele pumps, maar de broek is echt té saai en waar zijn de accessoires?! Behalve het leuke, maar wederom onopvallende tasje. Een paar stoere bangles of een haarbandje had véél meer gedaan.

Chazia Mourali verschijnt altijd héél extreem op feestjes, en zo ook hier. Wat een combinatie! Een soort legging met drukknoopjes op (gave!) high heels, maar dat pailletenrokje met het (te grote) paarse satijnen bloesje is een beetje vreemd. En dan ook nog een riem eroverheen. Een beetje too much, maar in ieder geval niet saai!

Überfashionista Leontien Borsato heeft geld zat – aan de prachtige Hermès birkin bag te zien! Jammer dat haar panty een beetje doorschijnt; helemaal mat was veel mooier geweest. De superkorte enkellaarsje zijn wel té gaaf, en het jurkje is erg mooi. De boblijn is erg Victoria Beckham, maar staat haar wel super!