News

Pete Wentz

Afgelopen week trouwde Ashlee Simpson, het getalenteerde zusje van Jessica, met rocker Pete Wentz. Dat Pete de bassist van Fall Out Boy is, weten we wel, maar daar houdt ‘t ook een beetje mee op. Dus bij deze: wie is Pete Wentz?

Peter Lewis Kingston Wentz III werd op 5 juni 1979 in Wilmette, Illinois geboren. Hij zat op de New Trier High School en op de North Shore Country Day School in Amerika, waar hij in 1997 slaagde. Na zijn examen ging hij naar de universiteit, waar hij politicologie studeerde. Slimme jongen, dus! Maar na een jaar stopte hij, om zich meer op muziek te richten.

Over Ashlee…

Een paar jaar geleden leerde Pete Ashlee kennen. Ze werden al gauw verliefd! Een tijd later, afgelopen op 17 mei 2008 precies, stapten ze in het huwelijksbootje.

Sinds een paar jaar heeft Wentz een vaste relatie met Ashlee Simpson. April 2008 zijn Wentz en Simpson verloofd. Op 17 mei is Pete het huwelijksbootje ingestapt. Er gaan de geruchten dat Ashlee Simpson zwanger is van hun eerste kindje. Ashlee’s vader was de ceremoniemeester op de bruiloft, waar 150 gasten aanwezig waren. Verschillende mensen beweren dat Ashlee zwanger is, maar Wentz ontkent dat.

Over Fall Out Boy

De band Fall Out Boy, ook vaak afgekort tot FOB, werd in 2001 opgericht in Wilmette, Pete’s geboorteplaatsje! De band bestaat uit Patrick Stump (zanger), Andy Hurley (drummer) en Joe Trohman (gitarist). In 2002 bracht Fall Out Boy hun eerste cd uit, met de naam: Fall Out Boy/Project Rocket Split EP. Vlak daarna, in 2003, bracht Fall Out Boy hun tweede cd uit: Fall Out Boys’ evening out with your Girlfriend.

Filmpjes

Pete Wentz bij Punk’d

Pete Wentz speelt een rolletje in de televisieserie One Tree Hill als… zichzelf!