News

James Lafferty

Ook hottie James Martin Lafferty, die jullie vast wel kennen als Nathan Scott in de hitserie One tree Hill, mag niet ontbreken op Girlscene. Daarom dit hele artikeltje… speciaal over hem!

James Martin Lafferty is geboren in Hemet, Californie op 25 juli 1985. Hij ging naar Hemet highschool en basketbalde daar voor de bulldogs tot hij 16 was.

Zijn eerste rolletje op het witte doek had hij te danken aan een musical die hij speelde op zijn school toen hij 10 jaar was, zijn acteertalent was daar ontdekt en hij kreeg een rol in de kortst levende tv-serie, Emeril. Toen hij 18 jaar was en onlangs al afgestudeerd deed hij een auditie voor de rol van Bryan in de serie The Perfect Score, maar hij kreeg de rol niet omdat hij te jong was.

Niet veel later deed hij auditie voor de rol Lucas in One tree Hill, maar hij kreeg die rol niet omdat hij volgens hun niet de Lucas was die hun wilde. Ze zagen hem meer als Nathan en gaven daarbij hem de rol van de middelbare basketball ster speler.

Nu hij 23 is hoopt hij zolang mogelijk nog in One tree Hill te kunnen blijven spelen. Ik weet zeker dat we nog veel van hem kunnen gaan verwachten!

Bij deze mijn favoriete James quote:
"I don’t get a whole lot out of the romance thing, but I realize girls do. So I’ll go out of my way to make them feel romanced."

Door Simone