News

Teen Choice Awards

De Teen Choice Awards van 2008 zijn alweer voorbij en waar wij modemensen natuurlijk het eerst naar kijken: de outfits op de rode loper! Kijk mee naar de mode van dit jaar onder de celebs en wie er geweldig en minder geweldig uit zag. Trends die we volop terugzagen op de Teen Choice Awards: maxi-dresses, knielange (cocktail-) jurkjes, nude (lak)schoenen, asymmetrisch en hoge tailles. Kijk mee naar de oufits van de celebs!

Op een event als de TCA is meteen terug te zien welke trends dit seizoen draagbaar én mooi zijn! Zo zagen we een aantal dames terug in de maxi-dresses.

Lauren Conrad droeg een ietwat hysterische strapless maxi-dress, gecombineerd met een smal tailleriempje, subtiele kettinkjes, armbandjes en zwarte nagellak. She can pull off this look, maar wild ben ik er niet van.

Ooh Hayden Panettiere in een strapless exemplaar! De kleuren staan haar geweldig, haar make-up en haar is perfect en ook de accessoires (less is more!) zijn goed uitgekozen.

Fergie ging voor een halter-max-dress in – net als de andere dames – hele felle kleuren. Studded riempje is leuk, ben minder weg van het tasje. Schoenen helaas onzichtbaar!

Ook een strapless maxi-dress voor Sophia Bush, maar wel met split aan de voorkant! Heel leuk, want dan kan je ook zien wat voor schoenen er gedragen worden… Deze jurk geeft haar een beetje een gipsy uitstraling, heel erg mooi! Goed gecombineerd ook: het tasje past bij het ceintuurtje en de schoenen bij de zwarte details in de jurk. Perfecte combi!

Ook jurkjes tot de knie waren zeer in trek dit jaar bij de Teen Choice Awards…

Selena Gomez droeg een strapless blauw crinkled jurkje. Ik haat de schoenen, voor de rest ziet ze er amazing uit.

Heel chic, Kim Kardashian… En misschien een beetje overdressed. Toch ziet ze er stunning uit in een heel strak en zoet wit jurkje. Aparte make-up, we herkennen haar haast niet!

Een heel klein oranje jurkje voor Jessica Stroup. Het heeft wel iets in combinatie met de donkere nagels en gouden muiltjes, maar voor mij mist er iets…

Ja, ja, jaaa! Blake Lively ziet er stunning uit in een paars asymmetrisch jurkje met zwarte Louboutins. Inclusief haar en make-up helemaal perfect: simpel maar toch ziet ze er geweldig uit. Well done, Blake!

Bijzonder, maar wel leuk jurkje met – hip hip hip – nude sandaaltjes! Geen accessoires (op een subtiele ring na). Katharine McPhee ziet er goed uit!

Rachel Bilson ging voor een asymettrisch blauw jurkje. Héél mooi, staat haar goed! En weer zien we de nude (met een hint of gladiator) sandaaltjes. Het zwarte tasje combineert niet zo, maar toch ziet Rachel er geweldig uit.

Scarlett Johansson heeft van zichzelf al een hele classy uitstraling en dat weet ze elke keer weer heel goed te combineren met haar outfits. Mooi nude/roze jurkje met zwarte schoenen en grote ketting. Ik vind de bovenkant een beetje te ‘dicht’: beter was het als ze iets meer decolleté zou hebben of een subtielere ketting had gekozen.

Ook de moeite waard: David & Vic.

Victoria draagt een mini oranje jurkje zonder enige accessoires (behalve de zonnebril in haar hand). Beetje saai, maar als setje zien ze er geweldig uit! David draagt een jeans met een vlot overhemd (oranje!) en een gilet. Niet te zien op deze foto, maar hij draagt om z’n linkerpols een aantal kralenarmbandjes: helemaal hip voor de guys deze zomer. Perfect koppel, helemaal met de outfits.

door onze redactrice Cynthia