News

Hot mama’s

De laatste tijd zijn érg veel celebs moeder geworden. En niet zomaar moeder, maar echte hot mama’s! Ze blijven er hip uit zien en kleden hun kroost ook volgens de laatste mode. Allesbehalve uitgezakte moekes, dus!

Gwen Stefani met haar cutie Kingston. Wat een lieve regenlaarsjes! Zal pasgeboren tweede zoontje Zuma Nesta straks ook zo hip gekleed gaan?

Zo moeder zo dochter

Kate Moss haalt haar dochtertje Lila Grace op van de basisschool. Zowel moeder als dochter draagt een zomerjurkje. De laatste mode krijgt Lila gewoon via de paplepel binnen. Niet zo gek met een topmodel als moeder…

Gwyneth Paltrow met Moses. Wat ziet Gwyn er geweldig met haar rijlaarzen en zwarte blazer!

Heidi Klum met oogappeltje Henry, voluit "Henry Günther Ademola Dashtu Samuel". Het is haar eerste kindje van hubby Seal!

Victoria en haar kids Romeo en Cruz

Victoria Beckham heeft drie zoons: Brooklyn (8), Romeo (5) en Cruz (3). Hoe schattig as ze die Häagen-Dazs ijsjes eten!

Isla Fisher met Olive, het kindje van haar & haar man Sacha Baron Cohen. Die we natuurlijk allemaal kennen als…. Ali G en Borat!

Jennifer Garner met dochtertje Violet, het liefdeskindje van haar & manlief Ben Affleck

Kate Beckinsale met Lily, de dochter die ze met haar ex-man Michael Sheen heeft. Lily is al bijna tien en ziet er nu al hip uit!

Katie Holmes met Suri, natuurlijk van Tom Cruise. Suri is zelf net zo stijlvol als mama, met kleertjes van dure designers en zelf op maat gemaakte (lees: verkleinde) it-bags!

Michelle Williams met Matilda, het dochtertje van pas overleden Heath Ledger. How adorable is she…

Sarah Jessica Parker in total black met hoge pumps én zoon James Wilkie