News

Rijke celebtieners

Wij, normale tieners, zwemmen niet in het geld. We kunnen niet zomaar alles kopen wat we leuk vinden en vaak hebben we zelfs te weinig geld! Maar er zijn tieners die zich nooit druk hoeven te maken om geld, omdat ze er gewoon heel veel van hebben. Girlscene zet de rijkste ‘kids’ op een rijtje!

Mary-Kate en Ashley Olsen, 22 jaar

Het zal je niet verbazen dat deze tweeling héél véél geld hebben. Ze waren al beroemd toen ze nog niet eens konden praten, en ze doen van alles. Ze hebben onlangs beiden een boek uitgebracht, hebben een eigen kledinglijn, sieradenlijn, cosmeticalijn, poppenlijn, accessoirelijn…. Deze dametjes verdienen heel veel geld. Volgens insiders hebben ze samen meer dan een miljard dollar.

Daniel Radcliffe, 19 jaar

Daniel Radcliffe hoort ook zeker thuis in dit rijtje. Hij is natuurlijk beroemd en rijk geworden door zijn rol als Harry Potter in de gelijknamige films. Daniel is de rijkste tiener van Groot Brittannië en hij zou 23 miljoen pond op de bank hebben staan (27 miljoen dollar) en er komt nog veel meer aan, mede door de nog komende Harry Potter films.

Hilary Duff, 21 jaar

De geruchten gaan dat Hilary zo’n twee miljoen dollar per film krijgt. En dan heeft ze daarnaast nog een kledinglijn, tv-show en haar muziekcarrière. Ze heeft zo’n 25 miljoen dollar op de bank staan daar komt elk jaar 12 miljoen dollar bij. Naar eigen zeggen strooit ze niet met geld. ‘Ik denk altijd goed na voordat ik iets koop, maar heb wel een zwak voor mooie horloges en tassen.’

Scarlett Johansson, 24 jaar

Sommige mensen lijken alles mee te hebben. Scarlett is bloedmooi, heeft een fijn stel hersens en is ongelooflijk rijk. Ze verdient 16 miljoen dollar per jaar, en staat daarmee op nummer 61 van best verdienende Amerikanen.

Lindsay Lohan, 22 jaar

LiLo staat op nummer 5 van de rijkste jongeren in Amerika. De geschatte waarde van haar fortuintje was in 2007 8 miljoen dollar. Lindsay geniet van al het geld dat op haar bankrekening staat. Zo gaat ze één keer per maand met haar moeder naar de Cornelia Day Spa, wat een luttele 10.000 dollar kost.

Meer rijke jonge celebs:

Hayden Panettiere, 19 jaar. In 2007 schijnt ze zo’n $2 miljoen te hebben verdiend.

Vanessa Hudgens, 19 jaar. Vorig jaar stond ze in het blad Forbes als één van de best verdienende kindersterren van dat moment, met een jaarsalaris van zo’n $2 miljoen.

Miley Cyrus is nét zestien geworden, maar in december 2007 werd ze al nummer 7 in de lijst van de Twintig Beste Verdieners onder de 25 van het blad Forbes. Haar jaarsalaris? 3,5 miljoen dollar!

Zac Efron is 21 jaar oud. Van juni 2007 tot juni 2008 verdiende hij zo’n 5,8 miljoen dollar. Wauw!

door onze redactrice Cynthia