News

Knappe royals

Een knappe prins, een letterlijke prince charming, is de droom van veel meisjes. Het Nederlandse koningshuis staat niet bepaald bekend om zijn knappe prinsen. Maar in het buitenland is gelukkig genoeg moois te vinden. Hier een paar van de leukste prinsen.

Prins Carl Philip van Zweden

Prins Carl Philip was eigenlijk de troonopvolger, maar in 1980 werd de wet veranderd waardoor zijn zus Victoria de troonopvolgster werd. Dat is misschien maar goed ook, want Carl staat bekend om zijn verlegen aard. Desondanks is hij een groot icoon in de Zweedse gay scene. Hij heeft toegegeven dat hij daar verrast door is, maar ook gevleid. Verder is hij een sportfanaat en houdt hij van ontwerpen en tekenen.

Emanuele Filiberto van Italië

Italië heeft geen koningshuis meer, maar als die er nog zou zijn, zou Emanuelle de troonopvolger zijn. Hij is geboren in Zweden, omdat zijn familie verbannen was uit Italië. In 2002 is dat teruggedraaid. In 2008 probeerde hij dan ook in het Italiaanse parlement te komen maar dat is hem niet gelukt. Hij heeft twee boeken uitgebracht en is gek op motors. Helaas is deze man al getrouwd, maar hij blijft leuk om naar te kijken.

Prins Felix van Luxemburg

Prins Felix is tweede in lijn voor de troonopvolging, na zijn broer. Maar hij is van plan zijn broer in de toekomst zoveel hij kan bij te staan . Hij wil architect worden en studeert dat nu aan het prestigieuze Colombia University in  New York. Hij houdt van polo en skiën.

Prins William en prins Harry van Engeland

William is de troonopvolger en de meest serieuze van de twee. Het is bekend dat hij zijn moeder Diana vroeger al probeerde te adviseren en haar troostte als ze verdrietig was. Hij is nu net klaar met zijn pilotentraining. Daarnaast is hij een groot voetbalfan. Door hun moeders liefde voor liefdadigheid zijn beiden broers daar ook veel bij betrokken. Harry is wat wilder en heeft al vaak met schandalen in de bladen gestaan. Toch is hij degene die een eigen liefdadigheidsinstelling genaamd Sentable heeft opgezet. Voor weeskinderen in Lesotho. Harry is verder gek op rugby.

Andrea Casiraghi van Monaco

Andrea is de favoriete prins van vele meisjes. Hij stond dan ook al in het World´s Most Beautiful People lijstje van het tijdschrift People. Hij is heel atletisch, maar speelt ook gitaar. Hij woont nu in New York. Hij is afgestudeerd in kunst en internationale politiek. Als zijn oom prins Albert geen kinderen krijgt, is er een grote kans dat hij de troonopvolger zal worden.

door onze redactrice Arancha